Makedonac 1 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Napokon dosla subota. Dan kad je uskr kod nas, dan koi smo od davno planirali da uskrs proslavimo u Ohrid-u. Vreme, nije bas obecalo puno ali nasa zelja za dobar provod je bila jaca od sve. Pa da pocnemo. Spremni da krenemo, nasmijana lica, znak koi obecava dobar provod. Idemo na benziskoj pumpi da precekamo prijatelje sa Skopje. Odma posle preceka, krecemo prema Pletvaru. Tu treba da se cekamo sa jos jednim iz Velesa. Poznato mesto na Pletvaru sa restoranom " Ce ". Dok cekamo, vreme iskoristavamo za mali dorucak. Stize nas prijatelj sa Velesa. Vreme je da krenemo, jer tamne oblake prete nas ceo ovaj put. Pada dogovor sledeca pauza da bude u Bitola. Pijemo kafu i pravac Ohrid. Bitola Na sami izlas iz Bitola, poceli prvi kapi dozda. Stajemo i oblacimo kisno odelo, za svaki slucaj. Idemo dalje. Stigli u Ohrid. Kisa nije padala ali jaki vjetar i niske temperature su nas umorile. Idemo na nadzemo smestaj. Smestaj smo nasli brzo, odma se raskomotimo, kafa, i pada dogovor da uvece idemo u crkvu " Plausnik ". Prvo mala setnja po keju Ohrida i po Ohridsku carsiju. Ovo drvo je staro oko 1100godina. Jos malo slika sa Ohrida i crkva Plausnik uvece. Bila je tolika guzva sta smo se svi izgubili, a i slikanje nije bilo moguce. Posle burne veceri, pravo u krevet. Oko 7sati ustajem i ja i Ande ( samo smo mili budni ) idemo malo prosetati pored jezera i vodim ga da vidi Biljanine izvore, nadam se da ste culi onu pesmu, Biljana platno belese....Tu na slike se vidi i da i mi u Makeoniju imamo ratnu mornaricu Otkat su se svi probudili, krecemo za Strugu, hotel Makpetrol. Prolazimo kroz Strugu i evo nas u hotel Makpetrol. Prekrasan pogled sa hotela prema Ohridsko jezero. Pravi se grupnu sliku i krecemo da posetimo mesto zvano Vevcani. Vevcani je poznato po karnevalu. Tu se svake godine odrzava karneval i svake godine ima sve vise i vise ucesnike i sa druge drzave. Pored karnevala, Vevcani je poznat po prekrasnom prirodom. Tu ima veliki broj izvora. U kratkim recima, " prekrasno " Vreme je da krenemo. Sutra sam na posao, pa idemo polako kuci. Jer puno puta smo isli preko Debar, Mavrovo, ovog puta idemo preko Kicevo, pa opet Gostivar, Tetovo, Skopje, tu se rastajemo od prijatelja sta zive u Skopje i produzavamo put prema Velesa. Od Gostivar pa do Veles je sve autoput, pa tako samo preletimo ovaj deo. Jedno 30km posle Skopje prema Veles, nalazi se mali parking.Dosta je interesatan ovaj manastir, izgradzen u samoj karpi. Tu smo zastali zadnji put, malo osvezili hladnom vodom, ostavili novcic pred ikonama i pravac kuci. I tako prosli ovih dva predivna dana. Vreme je za malo spavanje, jer rano ujutro (04:00sati) krecem na posao. Ali, znaci kazem ali, nakon sutrasnjeg radnog dana, na samog povratka sa posla, javlja se zena i kaze da moj sin je otisao sa nejzinom sestrom u Dojran. Oni kupili nov auto Reno Clio, pa da ga malo probaju. I znate sta sledi. Odma sa posla, uzima se motor, toci gorivo i pravac Dojran. Pa evo i neke slike od Dojrana. Za pocetak sunce, kasnije... :x Stigli u Dojran, nasli auto, a do njega nije pio pas cuvar Evo da neduzim puno, slike Dojrana (Powered by frubar.net) Zadnja slika na jedno 90km ispred Velesa. Pocinje autoput. Pun gas i pravac kuci. Mislim da je bilo dosta voznje ( nepunih 800km ), ili ... mozda se lazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh... neverovatno... Voleo bih ovo da prodjem. Jako sam vezan za Makedoniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepa voznja i odlicne fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 30, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznja i puno lepih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Uh... neverovatno... Voleo bih ovo da prodjem. Jako sam vezan za Makedoniju. Ajde, spremi se da doces na Rally Makedonija, u septembru, ima da vidis veci deo ovog putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvormak 50 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: Kawasaki Tengai 650 Prijavi odgovor kao problematičan a zašto bi cekali do septembra...23-25 Maja je Moto Tura Mariovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17381.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u Septembru tura ja dolazim sigurno. Rodjen sam u Skoplju, imam rodjake koji zive u Strugu i Skoplju, nisam ih posetio ima dve godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u Septembru tura ja dolazim sigurno. Rodjen sam u Skoplju, imam rodjake koji zive u Strugu i Skoplju, nisam ih posetio ima dve godine Onda, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan respektabilno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan bravo Makedonac!! mozda se vidimo ove godine kad krenem ka Ohridu... moram malo navrratit i do vas, nema smisla stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan bravo Makedonac!! mozda se vidimo ove godine kad krenem ka Ohridu... moram malo navrratit i do vas, nema smisla stvarno Pa stvarno nema smisla, vidim priprema se veeeeeliko putovanje, pa posle toga doces u Ohrid, malo da odmoris Obavezno se javi kad doces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 10, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Prelijepo. A tek motor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uh... neverovatno... Voleo bih ovo da prodjem. Jako sam vezan za Makedoniju. Što si ti Lalajko vrzan za Makedonija? Ja sam takođe,ama meni žena pola Makedonka,a ćale mi rođen dole. A ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Što si ti Lalajko vrzan za Makedonija? Ja sam takođe,ama meni žena pola Makedonka,a ćale mi rođen dole. A ti? Pa... bio sam u vojsci u Skoplju, skijao godinama na Popovoj sapki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Što si ti Lalajko vrzan za Makedonija? Ja sam takođe,ama meni žena pola Makedonka,a ćale mi rođen dole. A ti? Pa... bio sam u vojsci u Skoplju, skijao godinama na Popovoj sapki. Pa i nije covek dugo cekao na odgovor. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Što si ti Lalajko vrzan za Makedonija? Ja sam takođe,ama meni žena pola Makedonka,a ćale mi rođen dole. A ti? Pa... bio sam u vojsci u Skoplju, skijao godinama na Popovoj sapki. Pa i nije covek dugo cekao na odgovor. ;D ;D ;D :D ali je putopis dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Što si ti Lalajko vrzan za Makedonija? Ja sam takođe,ama meni žena pola Makedonka,a ćale mi rođen dole. A ti? Pa... bio sam u vojsci u Skoplju, skijao godinama na Popovoj sapki. Pa i nije covek dugo cekao na odgovor. ;D ;D ;D Pogledaj datum i vreme mog pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Što si ti Lalajko vrzan za Makedonija? Ja sam takođe,ama meni žena pola Makedonka,a ćale mi rođen dole. A ti? Pa... bio sam u vojsci u Skoplju, skijao godinama na Popovoj sapki. Pa i nije covek dugo cekao na odgovor. ;D ;D ;D Pogledaj datum i vreme mog pitanja Imao je kad jos jednom vojsku odsluzit :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Predivno, odlican putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...