SlobaBt 9 Napisano Jul 24, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, imam problem na BT-u. Kupio sam danas novu sajlu za km sat, sastavio sve, ali brzinomer ne diže kazaljku. broji kilometre, prešao sam 500m i merio telefonom u isto vreme, došao do 50 km/h ali kazaljka se nije mrdnula, a povećao je kilometražu za tih 500m. puž lepo vrti, kao i sajla. Pretpostavljam da je u satu problem, da li je neko imao sličan problem i zna možda u čemu je konkretno problem, i da li mi vredi da ga rastavljam ili da tražim drugi? Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 24, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ti je crklo u km satu. Treba da ga skineš i odeš do tahografiste. ( pitaš nekog taksistu il kamiondžiju da ti kažu gde ti je najbliži ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobaBt 9 Napisano Decembar 3, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam, gremlini su bili u pitanju. Rastavio sam km sat i ponovo ga sastavio i radi "kao sat" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...