Mikka 431 Napisano April 28, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Skupila se ekipica, Lady L, Cure, Hitman i ja, gde ? ajmo nesto kratko, posto smo kasno ustali ! Pade dogovor da idemo na Ram ! Polazak ! Push pauza ! Hitman, Cure & Lady L i stigli na Ram ! neki vole da poziraju ! ;D Ubijanje vremena dok ne stigne riba ! Popay ;D Dalje neces proci ! ;D Hranaaaaa !!! ;D Zajebancija na skeli ! ;D L nema mira ko' i uvek !!! ;D Ekipa by L Mikka, samo za Endurca ! ;D tocenje Insekt Hitmanijus ! ;D L&M Cure plasi po selima ! ;D Eto ! ;D lepo, brzo, ostrugali gume, lepo jeli i naravno, vreme idealno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nema sta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2008 Napisano April 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, treba da se šišaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 28, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jbmu, ja bio na toj skeli jednom. Vodili me drugi i sad ne umem da je nadjem Mikele, daj ovde kako se stize do tamo, za nas sa dementiom senilis Popaj je mrak. Daj mu to urami za iznad sanka u Fracciu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 28, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, treba da se šišaš. oooo da ! ;D E jbmu, ja bio na toj skeli jednom. Vodili me drugi i sad ne umem da je nadjem Mikele, daj ovde kako se stize do tamo, za nas sa dementiom senilis Popaj je mrak. Daj mu to urami za iznad sanka u Fracciu ;D ;D da, da ! mogli bi da ga okacimo ko' ikonu ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 29, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan nice ride .. ili shto bi Turci rekli "Taman" ;D p.s. - ko stigne Cureta na ktm-u ima ruchak od mene ;D (auto - put se ne rachuna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, treba da se šišaš. oooo da ! ;D E jbmu, ja bio na toj skeli jednom. Vodili me drugi i sad ne umem da je nadjem Mikele, daj ovde kako se stize do tamo, za nas sa dementiom senilis Popaj je mrak. Daj mu to urami za iznad sanka u Fracciu ;D ;D da, da ! mogli bi da ga okacimo ko' ikonu ! ;D e fala! Koliko je to km? Jel ste isli bas ovim smerom sa slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1929 Napisano April 29, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam bre vise ne dosadi da se vozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 29, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Baš me nerviraš sa tim MS autorutama! Znaš!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Baš me nerviraš sa tim MS autorutama! Znaš!? Markone, to se zove ljakse. Pusti ga, naucice on..... Moj cale kupio dedi (deda iz hobija pise knjige o svojoj advokatskoj praksi , sad je u penziji) PC da ne cuka po pisacoj masini. On ga drugi dan sklonio u stranu i eno ga cepa po onoj dalape i dalje....takav ti je nas Mikka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 29, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Al tvoj deda ima o čemu i da piše... A šta ovaj mikka? Krf, Ram, drnde mrnde... zumo mu svetli u mraku da može da čita kartu! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 29, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auto route mapu sam ja postawio .. Da li stwarno mislite da nam treba neki tamo uredjaj od soma jura da nas wodi po Srbiji tamo - vamo, koju ionako znamo napamet uzduz i popreko ? ;D Uostalom .. Nije do Rama tako komplikowano stici kao npr. do Segedina ;D ;D Pa sad .. ko nosi gps i iz kojih razloga, a ko ne .. to je druga stwar ... khm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom .. Nije do Rama tako komplikowano stici kao npr. do Segedina ;D ;D Pa sad .. ko nosi gps i iz kojih razloga, a ko ne .. to je druga stwar ... khm ;D pa ja sam i stigao do segedina bez GPSa na kraju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom .. Nije do Rama tako komplikowano stici kao npr. do Segedina ;D ;D ;D ;D ;D Ti si moj idol! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam i stigao do segedina bez GPSa na kraju ;D Kakav je to bio van ljudski napor !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auto route mapu sam ja postawio .. Da li stwarno mislite da nam treba neki tamo uredjaj od soma jura da nas wodi po Srbiji tamo - vamo, koju ionako znamo napamet uzduz i popreko ? ;D Uostalom .. Nije do Rama tako komplikowano stici kao npr. do Segedina ;D ;D Pa sad .. ko nosi gps i iz kojih razloga, a ko ne .. to je druga stwar ... khm ;D E jesi loood.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 30, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ej, a gde je taj Ram? Mrzi me da palim zumo ;D ;D ;D Zaboravio sam da kažem da sam uživao u slikama, kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam i stigao do segedina bez GPSa na kraju ;D Kakav je to bio van ljudski napor !!! ;D ;D ;D Jok i nije. Jel si ti gledao kad si bio mali (doduse, ne znam da li je tada bilo televizije) Igre bez granica? E tako je to izgledalo. Kao, vozis, se....a on ti pokazuje put a ispred tebe 5 triliona tona peska....pa onda to pobedis...ides dalje....ukucas mu Segedin - a on se ugasi....Nadjes Segedin, krenes nazad....a ono tabla Bukuresti 550km (sto bi bilo super, da ti nisi krenuo u Beograd). A...sta sad kazes? Ja bre razmisljam da taj nas put okacim na adventure rider! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2008 Napisano April 30, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan a ono tabla Bukuresti 550km Sad mi je jasno zasto se zove Zumo 550! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste vi lepo auto-putem , pa Horgos, i ne treba ti ni Zumo ni nista....Samo pravo i dodjes direktno u poslasticarnicu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Sa dobrom ekipom, uvjek dobar provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan nice ride .. ili shto bi Turci rekli "Taman" ;D p.s. - ko stigne Cureta na ktm-u ima ruchak od mene ;D (auto - put se ne rachuna) Maaa Cure nema pojma !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...