bmwgs 57 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas dali netko zna gdje se mogu nabaviti naljepnice zastava od drzava koje se lijepe na motor... Rekao mi kolega da je nabavljao u beogradu od nekog ali je izgubio adresu....hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 4, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio sa AliExpress-a, jer nisam nalazio u toku puta na kom sam bio... Ovo je opcija sa 12 zemalja, ali od istog prodavca ima i vise. U ovom trenutku mi nije trebalo vise od 12 tako da sam uzeo ove.https://www.aliexpress.com/item/12-PCS-set-choose-any-12-countries-All-209-countries-flag-Waterproof-Reflective-Stickers-for-Car/32798006550.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 4, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije poenta da to kupis u zemlji kroz koju vozis? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Je poanta ali ako nadjes...a ne gubi mi se vreme na trazenje naljepnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 4, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Jeste poenta, slažem se. Ali npr, mi sad na putu, ni na jednoj pumpi u Bugarskoj i Grčkoj nismo pronašli nijednu nalepnicu, a u Turskoj smo naišli sasvim slučajno u nekoj prodavnici suvenira. Zato sam poručio sa Ali Expressa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 4, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bmwgs said: Je poanta ali ako nadjes...a ne gubi mi se vreme na trazenje naljepnica Pa upravo to radis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...