Cvijanović 1747 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bi čelične felne sa zimskim gumama i radkapnama.Dve gume (wintera)su kupljene pred zimu,dve su polovne (west lake)i bile su na autu kad sam ga kupio. Subjektivni osećaj je da su west lake učinkovitije od tigrica-iako su starije Ću ih slikam utoku dana...Cena 15.ooo din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 29, 2018 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me felne ali ne znam da li pase na mog scenica. Iskreno gume me ne zanimaju ni najmanje pa moze i samo felne ali od volje Koje su mere srednje rupe, koliko srafofa i razmak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Jun 29, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi gume mogle poslužiti. Koji je dot i kolika je dubina šare ? Možda se Quasaar i ja iskobinujemo . Doduše, sad videh da su dve bile na autu još kad si ga ti kupio....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....može svaka kombinatorika ukoliko se ispuni cena prodajnog artikla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...ćao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...