Jump to content

Moto Zajednica

Dizalica za motor & presa

Recommended Posts

• Drug član, 2775 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Drugari, trebala bi mi dizalica za motor. Video sam da ih je ranije bilo na oglasu na forumu. Ako neko ima nesto da ponudi neka pise. Finansije su mi slabije, ali mi alat treba, tako da nemam mnogo izbora. :)

Takodje mi treba "obicna" presa, koju sam u pregovorima da kupim, ali ako neko ima, neka ponudi.

Nisam bas raspolozen da nudim robu, volim da platim novcem, ali ako neko ima to sto meni treba, a ja imam robe koja je prodavcu interesantna, mozda mozemo da se dogovorimo.

Sa druge strane, ako mogu da otplatim radom, odgovara mi. Servisiram motocikle u NS i okolini, pa bismo na tu stranu mogli da se dogovorimo (u vasu korist, jer se zaista trudim da budem fer maksimalno prema ljudima koji mi ukazuju poverenje time sto im servisiram ljubimce)

Hvala unapred na ponudama! :)

Ranko 060/0903000

Moze ovde, moze SMS, moze Viber, moze PP, poziv... kako god. 

P.S. A mozete (i bilo bi mi drago) i da se javite da se vidimo kod mene u garazi, neobavezno, da se upoznamo korak vise od kuckane reci na forumu, gosti su mi u garazi uvek dobrodosli. :jee1:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja