Throttle Addict 947 Napisano Jun 15, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dugi niz godina sam nosio Flip Up i resim da kupim Full Face, nosio sam je 3 meseca i jednostavno ne vredi, navikao sam na komfor Flip Up kacige i zato ovaj divni Exo1200 ide na dobos :) Opis oglasa sam prepisao sa KP, da se ne ponavljam.... Prodajem licno svoju kacigu, kupljena je u toku zime u Berlinu, placena je 240 evra plus Pinlock vizir 30 evra, a nosena od pocetka sezone (3 meseca). U pitanju je veoma retka grafika modela Exo 1200, Fantasy-red cameleon, pokusao sam da je fotografisem sto bolje ali dosta je lepsa uzivo i vredi je pogledati. Kaciga je velicine XXL odnosno 63cm, moj obim glave je 62cm i meni savrseno prijanja uz lice i ne stvara pritisak na celu. Sa proslog putovanja doslo je do ostecenja jednog od dugmica za otvaranje ventilacije, pogodio me je kamen koji je polomio dugme i zagrebao u tom predelu kacigu (ogrebotina je veoma mala, na fotografiji se jedva i primecuje). Dugme je i dalje funkcionalno, otvara i zatvara ventilaciju bez problema, ostecenje je samo estetsko. Na pinloku postoji ogrebotina sa leve strane u perifernom vidu koja meni nije smetala niti sam je primecivao, pokusao sam da je fotografisem ali se uopste ne vidi. Air pumpica je ispravna kao i ventil. Pored navedenih sitnih ostecenja kaciga je kao nova i svaki mehanizam na njoj je u funkciji i ispravan! Kaciga je pod garancijom narednih 5 godina. Karakteristike kacige: Composite fibre full face helmet Internal sun visor SHARP 3 star helmet Double D ring fastener Scorpion’ s Airfit pump system 5 year warranty Weight 1.6Kg CENA KACIGE ZA FORUMASE JE 180 EVRA FIKSNO! Kontakt moze i preko foruma ili na br. 0693961270. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Jun 15, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i link sa KP https://www.kupujemprodajem.com/Scorpion-Exo-1200-Air-Fantasy-62483455-oglas.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Jun 16, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...