Jump to content

Moto Zajednica

Serpa na auto putu..!

Recommended Posts

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Hehe sherpa!! a sta da radis kad u krivini naletis na oblicu drveta  koja je ispala iz kamiona, pa posle kilometar na sred puta OTVOREN KISOBRAN hahaha, pazi Kisobran, pa onda razne zverke curke, ovce, iskacu iz sanceva , samo dzak pa trpaj i kolji pa na koc!!! ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 50 postova

Ja sam imao citavu seriju tih susreta...Beograd-Sid na sred auto puta,lavor tj. kada..ogroooman,plavi,zauzeo celu traku

Isti auto put,moj cale u 6-7 popodne se vraca,sumrak,u najbrzoj traci lezi mrtav konj!!!

Auto put Beograd-Novi Sad,vracam se kolima iz Novog Sada za Beograd,neko gluvo doba,i kod skretanja za batajnicu,ona krivina,stoji mrezasta armatura,kompletna...znaci to je 3x3 metra,ako ne i vece.Sva sreca da posle te krivine obicno ima pandura,pa sam usporio,inace bi otisle obe gume i ko zna gde bi mi ja i auto zavrsili.

Svasta moze da se nadje na nasim auto-putevima:)

• Svrati ponekad, 489 postova

Pre dve nedelje na autoputu negde oko Grocke, drugar i ja na zx9r, idemo nekih 160km/h.

I beli punto na 500m od nas naglo skrecce u desnu traku.

Razlog tog njegovog skretanje je bio branik od nekog povecceg auta koi je zauzeo gotovo celu 3-ccu traku.

Nie bilo vremena za vraccanje.

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Liberty 125&KLE 500

Proshle godine sam na relaciji Pancevo - Omoljica naleteo pri  izlasku iz krivine na vodokotlic! Otishao mi je shutz-pleh na kolima. Da ne poverujesh na shta sve mozes da naletish... :'(

• Svrati ponekad, 278 postova

vodokotlic? hahahaha..!!

ehh kad bi ja naleteo na neke kutije npr mobilnih telefona, ne bih se bunio, a i ucinio bih uslugu ostalim vozacima, pokupio bih sve!!

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

pored naletanja na macke, zeceve, pse, razne kutije i sl. desilo mi se i to da pri poprilicno jakom vetru iduci kroz Kneza Milosa na mene sa krova nekih od okolnih zgrada padne najlonski dzak i upetlja mi se u volan i prekrije me, pri tom kolona naglo staje, kasnije kocenje sa  moje strane, proklizavanje prednjeg i podvlacenje ispod taxija. Na srecu nista nije bili, malo oguljena ruka preko jakne, taksista gleda, ne moze da veruje i njemu je laknulo kada je video da je sve ok, pitao me samo zacudjeno, odkud mi toliki najlon na glavi? ;D

• Svrati ponekad, 142 postova

pored naletanja na macke, zeceve, pse, razne kutije i sl. desilo mi se i to da pri poprilicno jakom vetru iduci kroz Kneza Milosa na mene sa krova nekih od okolnih zgrada padne najlonski dzak i upetlja mi se u volan i prekrije me, pri tom kolona naglo staje, kasnije kocenje sa  moje strane, proklizavanje prednjeg i podvlacenje ispod taxija. Na srecu nista nije bili, malo oguljena ruka preko jakne, taksista gleda, ne moze da veruje i njemu je laknulo kada je video da je sve ok, pitao me samo zacudjeno, odkud mi toliki najlon na glavi? ;D

:D :D :D :D Ne mogu da verujem......Dobro si zivu glavu izvukao.....joj ne mogu da verujem.... :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja