Trickoo 2 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam problem sa motorom upitanju je Kawasaki ZXR 400 Ninja motor ima vise problema : 1: Kada se vozi od 4-4.5k do nekih 6,5-7k obrtaja kad se izadje na pravac i stisne gas motor pocinje da stuca i prekida sa gasom to traje nekih 2 3 sekunda cim uhvati 7k obrtaja poludi u nekoliko navrata digne na zadnji ako je upitanju 1 brzina. 2: kada radi u leru i odjenom se da pun gas kao da se ugusi a nekad se cak i ugasi. 3: kad se motor vozi na duze staze a pritom malo po gasu grzi ili kad se turira u mestu na malo vecim obrtajima 14-15k, kada pustim gas motor radi na 3k obrtaja u leru, smanjim mu obrtaje na 1.5k radi oko nekih 3 4 minuta tako i onda se ugasi i sledeci put da bi ga upalio moram da vratim ler gde je bio da bi radio posle opet na 1500. Svecice su nove filter, vazduha takodje. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jun 4, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic najverovatnije ima resenje za sve tvoje muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Samo dobar servis karbova, i ima da prducka sve u 16... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 5, 2018 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Karburator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trickoo 2 Napisano Jun 9, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja Prijavi odgovor kao problematičan karburatori ocisceni u UZ kadi srav za smesu u ovom slucaju goriva (blize je motoru) je bio na 2.5 kruga, stavio sam na 1,5 kurg na sva cetri karburatora bolje je ali idalje radi malo nepovezano. Videcu sutra da kupim vakum metre pa da vidim jel su usinhronizovani a sumnjam da jesu pa cu javiti rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Trickoo je napisao: karburatori ocisceni u UZ kadi srav za smesu u ovom slucaju goriva (blize je motoru) je bio na 2.5 kruga, stavio sam na 1,5 kurg na sva cetri karburatora bolje je ali idalje radi malo nepovezano. Videcu sutra da kupim vakum metre pa da vidim jel su usinhronizovani a sumnjam da jesu pa cu javiti rezultate Ne bacaj pare na vakuummetre, napravi ih za smesne pare. Ja najvise volim kada nesto sam izgrunfujem, za malu kintu, a to radi i zavrsi posao. Evo, pogledaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trickoo 2 Napisano Jun 9, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja Prijavi odgovor kao problematičan To sam i uradio Nego reko ajde da se profesionalno izrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Trickoo je napisao: karburatori ocisceni u UZ kadi srav za smesu u ovom slucaju goriva (blize je motoru) je bio na 2.5 kruga, stavio sam na 1,5 kurg na sva cetri karburatora bolje je ali idalje radi malo nepovezano. Videcu sutra da kupim vakum metre pa da vidim jel su usinhronizovani a sumnjam da jesu pa cu javiti rezultate Pogledaj sta service manual kaze za vijke za Idle smesu. Deluje mi da je 1.5 malo, mada nisam proveravao. Jest da je 400 na 4 cilindra pa je moguce, ali cesto budu na 1.75-2.5 Nego, jesi li utrefio podptitisak i da li je sad ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trickoo 2 Napisano Jun 10, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja Prijavi odgovor kao problematičan U knjizi kaze za L2 model kao sto je moj za smesu 1.1/2 sutra cu stelovati danas me kisa uhvatila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Smesu koju tu stelujes ima veze sa radom "na leru" ili po nasem "u praznom hodu" i u prelaznom rezimu. (Do nekih max 30° otvorenosti leptira) tako da nema potrebe da vozis motor da bi to ustelovao. A tih 1.5 u tom slucaju deluje manje-vise OK. Ako hoces dodatni info oko stelovanja (mozda znas vise od mene, ali si pitao pa nudim pomoc) javi se na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trickoo 2 Napisano Jun 10, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom imam iskustva sa 2T motorima do 2 karburatora jer sam to vozio dosta i cesto. Imao sa i Injection ali tu nema srafa za smesu nego sve preko kompa sto je mnogo lakse. Ovo sam uzeo pre jedno 2 meseca i do pre neki dan je bio u param parcad motor. Jer se radi sve ispocetka od farbanja rama do prepravke izgleda motora, zamene gumica u kocionim cilindrima itd itd. Ovo su par slika pre i posle dosta toga se ovde radilo i jos dosta ima da se radi na pola projekta je sad odprilike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trickoo 2 Napisano Jun 26, 2018 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja Prijavi odgovor kao problematičan reseno, sraf za smesu na 2.5 kruga i sad je sve oke prima gas super i vraca na ler u sekundi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...