Tetreb 0 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd aman Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ja razumeo ova pravila...svako treba da otvori tremu i da se kanda predstavi...pa ako sam ja to nesto pogresno skapirao,a vi je obrisite... Ja sam Dusan,pazariih keeway motor pre 6 dana,150ccm,2007 godiste,a pre toga nikad nisam vozio ni skejt,ni bicikl ni auto...pa naravno,ne znam ni ovo...i danas sam uspeo da padnem...onako..solidno,sa 70.. sad ne znam dal ovde odmah da pocnem da bombardujem sa pitanjima ili da potrazim po forumima mesta koja su za to predvidjena... ajd ovde cu samo da pitam koju mi auto skolu preporucujete i koliko ce to da me izadje? eto toliko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,a za sve sto te interesuje otvoris temu i resena stvar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tetreb 0 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd aman Prijavi odgovor kao problematičan fala,fala..uradih vec...uh..presesce vam dan kad sam ja otkrio ovaj forum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 25, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao, nego jel Tetreb lovachki ili svalerski nadimak ? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Welcome i da znas ima jedno malo dugme "PRETRAGA" zna da bude jako zgodno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tvmiric 1 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Yamaha FJR 1300 ,Piaggio Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tetreb 0 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd aman Prijavi odgovor kao problematičan Welcome i da znas ima jedno malo dugme "PRETRAGA" zna da bude jako zgodno ;D koristim,koristim...i nalazim teme stare po tri godine...haha...i tek kad pozapisujem sve sto mi treba skapiram da se to sve promenilo )) a bas su me obradovale neke cene hahaha fala na dobrodoslicama i tako to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica. Mene zanima sta se desi posle pada, kako prodje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tetreb 0 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd aman Prijavi odgovor kao problematičan Posle pada? Pa nista...ustanes(ako mozes da stojis na nogama) i odvezes se...ako ti radi motor... Ja sam odvezao caleta do matijevica,lrenuo na pumpu odleteo u jarak...ustao,otisao po patiku,vratio se kuci da obrisem motor i krv,da cale ne izvali da sam pao..otisao,dovezao ga kuci,i posle malo isprao vodom posekotine,i sishao da skinem far da ga namestim...eto,tako je proslo kod mene...ja kad opet padnem javicu ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...