saxomofon 758 Napisano Maj 20, 2018 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam na forumu registrovan vec skoro godinu dana, red je i da se predstavim! Zovem se Uros, 30 godina, pre svega Pecanac, a onda i Beogradjanin. Ponosni sam vlasnik Honde NC700X, koja je u mojim rukama nesto vise od mesec dana. Za ovo kratko vreme smo vec presli 1500km (verovatno za mnoge kolege zanemariva kilometraza), ali uz cinjenicu da je ovo prvi motor u mom zivotu i nikada pre nisam vozio nista, sem bicikla i automobila (dobro, probao sam i traktor) Vec smo obisli Djerdapsu klisuru, delove Vojvodine, okolinu Beograda. U planu su mnoga putovanja i sto vise druzenja sa kolegama bajkerima! Pored motocikala, velika strast i ljubav su bicikli i to MTB, mada sve vise mi se svidja i koncept ciklokrosa. U prilogu je moja verna drugarica Honda na jednoj kratkoj turi do Avale i nazad. Drugari, vidimo se na drumu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10659 Napisano Maj 20, 2018 Hronični Motociklopata, 7393 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega Hondista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 758 Napisano Maj 20, 2018 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bolje vas nasao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...