Suzuki1994 0 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi se odjednom ugasio nakon 2 minute rada, kad smo rastavili imali smo sta da vidimo, klip je progorio na dva mjesta, poceo da gori, karike zaribale i poceo da grebe cilindar. Sad rijesicu to, odneo sam cilindar na busenje i stavicu novi klip, ali me kopka zasto je zaribao, nacuo sam da stane uljna pumpa i tada ostane bez podmazivanja ali se nezna kad prestane sa radom. Takodje dosta ljudi iskljucuju tu pumpu, pa sami prave mjesavinu i sipaju u rezervoar da nebi doslo do ovoga sto se meni desilo, ako neko ima iskustva sa ovim neka napise neki savjet i misljenje. Unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi se odjednom ugasio nakon 2 minute rada, kad smo rastavili imali smo sta da vidimo, klip je progorio na dva mjesta, poceo da gori, karike zaribale i poceo da grebe cilindar. Sad rijesicu to, odneo sam cilindar na busenje i stavicu novi klip, ali me kopka zasto je zaribao, nacuo sam da stane uljna pumpa i tada ostane bez podmazivanja ali se nezna kad prestane sa radom. Takodje dosta ljudi iskljucuju tu pumpu, pa sami prave mjesavinu i sipaju u rezervoar da nebi doslo do ovoga sto se meni desilo, ako neko ima iskustva sa ovim neka napise neki savjet i misljenje. Unaprijed hvalaАко елиминираш пумпу биче још горе. Буди прецизан како се то тачно десило, искрено мотор може да ради без уља 2мин без проблема.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...