Čone 0 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zanima me da mi neko preporuci majstore ili servise Jagodina,Cuprija i okolina? Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 8, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Šta treba da se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čone 0 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nista konkretno sitnice lanac i sajla za km sat ne mogu da je izvadim ostalo je parce u puzicu ali zanima me koliko majstora ima u ovoj okolini bas je tesko pronaci majstora.Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...