petar34 0 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Foca Motocikl: Lifan 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sa koliko godina se moze polagati ? Koja cijena? Koji motori su pogodni za tu kategoriju(za pocetnika)? Moze li Aprilia RS 125 posto ima ja mislim 15kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Cena polaganja zavisi od toga koje vec dozvole imas. Imas detaljan cenovnik na sajtu auto skole VirSent from my Nexus 5X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar34 0 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Foca Motocikl: Lifan 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nemam polozeno ni za jednu kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar34 0 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Foca Motocikl: Lifan 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sa koliko godina se moze polagati za A1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Maj 6, 2018 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A1 KATEGORIJA VOZILA ZA OBUKU Propisano je da se obuka mora vršiti na motociklu koji pripada vozilima A1, sa motorom radne zapremine od najmanje 120 cm3, najveće konstruktivne brzine od 90km/h. Obuka za A1 kategoriju se sastoji iz dva dela, teorijski i praktični deo. U zavisnosti dal već posedujete neku od kategorija zavisi broj časova teorijske i praktične obuke. Poligonski časovi vožnje moraju biti pod nadzorom instruktora vožnje a časovi van poligona mogu ali ne moraju biti pod nadzorom instruktora vožnje. U toku jednog dana kandidat može voziti maksimalno dva časa praktične obuke. Obuka se vrši na motociklu koji je u vlasništvu auto skole. Obuka na sopstvenom motoru po novom pravilniku o polaganju vozačkog ispita nije dozvoljena. A1 KATEGORIJA USLOVI ZA UPIS obuka se moze vrsiti sa 15 godina polaganje ispita sa 16 godina licna karta je obavezna lekarsko uverenje za A1 kategoriju je obavezno pre otpočinjanja praktične obuke ukoliko ne posedujete vozačku dozvolu B kategorije mora imati položen ispit iz prve pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar34 0 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Foca Motocikl: Lifan 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobar sam imam 15ali polako do januara mogu skupiti za Apriliu rs 125 ili CBR125R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Jul 19, 2018 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/6/2018 at 12:01 PM, Živko said: Cena polaganja zavisi od toga koje vec dozvole imas. Imas detaljan cenovnik na sajtu auto skole Vir Sent from my Nexus 5X using Tapatalk mene zanima polaganje za A..kakva je ta skola VIR..je li to u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ta Ma Ra 1 Napisano Jul 22, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 7/19/2018 at 10:15 PM, aleksandar k said: mene zanima polaganje za A..kakva je ta skola VIR..je li to u Beogradu? Na Novom Beogradu je. http://autoskolavir.com/a-kategorija/ Najbolja skola i najbolji instruktor - Jasminko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Jul 23, 2018 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan prijavicu se danas kod Jasminka Pozdrav, Aleksandar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Jul 23, 2018 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2018 at 10:40 AM, Ta Ma Ra said: Na Novom Beogradu je. http://autoskolavir.com/a-kategorija/ Najbolja skola i najbolji instruktor - Jasminko prijavio se danas...video Jasminka..izgleda opusteno, nadam se da ce biti sve ok..a sad svi na ucenje testova:)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...