DeepDrunk 171 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 2 lezi motor na prvom semaforu u Juznom Bulevaru,pored Enmon-a,auto stranih tablica stoji malo uzbrdo prema gradu i dve zene pricaju,na zidu stoji bela kaciga. Motor je cini mi se stariji,sa druge strane ulice sam video samo tockove pa ne znam koji je model.Napravio sam krug i od prekoputa pogledao da li mogu nesto da pomognem ali izgleda da vozac vec nije bio tu i da se cekala policija ili je devojka koja je pricala mozda vozila motor. Nadam se da nema teze povredjenih. Inace ta raskrsnica je zlo,odnosno zlo je stoka koja skrece bez migavaca i maska koja se pravi od ovih koji se ukljucuju u Juzni bulevar i skrecu levo na obe strane.Ne znam sta se ovde desilo ali pazite se maski (auto koji stoji i ceka da skrene levo zaklanja vidik na one iza njega i odjednom iza njega iskoci manijak kome se zuri,uglavnom ili u krsevima ili u dzipovima, i isece vozilo koje ide pravo kroz raskrsnicu). Kaubojstina kao i svuda podpomognuta losim propisima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 507 Napisano Maj 14, 2018 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam svedok tog događaja. Momak na motoru je na svoje zeleno išao pravo ka Autokomandi a Bugarka koja je iz Južnog bulevara skretala levo za Mihajla Gavrilovića ga je isekla. Kad je stigla policija mrtva 'ladna izjavila da nije kriva jer je i njoj bilo zeleno a motor se odjednom tu stvorio. Odmah je zvala ambasadu. Odvezli su je policajci sa sobom. Njemu je urađen alkotest - 0.0. Momak je prošao sa lakšim prelomom ruke i u svesnom stanju je odvežen u UC. Bio je blago ugruvan. Ja sam odvezao njegovu devojku koja je došla nedugo posle udesa i dao joj par saveta za dalje. Reče da zna sve, ima iskustva. Motoru pokrivljene viljuške, odrana bočna dekla i rezervoar, biće brzo na putu. Evo koja fotka sa lica mesta: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 15, 2018 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce joj ambasada ako nije kriva? A i ako jeste, pravno gledano to je saobracajni prekrsaj a osiguranje pokriva stetu ostecenog. Hladno i surovo.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11523 Napisano Maj 15, 2018 Ne silazi, 2409 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Strani drzavljanin skroz drugacija procedura nego da je nasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...