Milan 993 7 Napisano Maj 4, 2018 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam udes i posle popravke motora, točak i korman nisu u pravcu, poravnati, (točak ide pravo a governal malo u desno)? Zna li iko kako poravnati a da nije od bandere i slični saveti? Hvala unapred! Hornet 2004 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6626 Napisano Maj 4, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Zamjeni gornji trokut ili pokusaj da ga popeglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23652 Napisano Maj 4, 2018 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako su se stapovi samo "upreli" u trokutima, odpustis osovinu tocka i srafove na donjem trokutu, gornji ostaju zavijeni (na gornjem mostu). Stisnes prednju kocnicu i par puta odlucno potopis prednji kraj da se stapovi nivelisu... Sve ovo vazi ako se nesto nije pokrivilo prilikom pada. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Maj 4, 2018 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su se stapovi samo "upreli" u trokutima, odpustis osovinu tocka i srafove na donjem trokutu, gornji ostaju zavijeni (na gornjem mostu). Stisnes prednju kocnicu i par puta odlucno potopis prednji kraj da se stapovi nivelisu... Sve ovo vazi ako se nesto nije pokrivilo prilikom pada. Pozdrav Nenad. Onda moram i branik da otpustim malo da bi mogli štapovi da se kreću, a šta sa diskovima i kočionim kleštima, gledao po netu da treba i njih malo odlabaviti? Ps High side je bio u pitanju ;( Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 4, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Treba blatobran i kocione celjusti isto otpustiti, uglavnom se iskrivi najvise donji trougao ili most. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Maj 4, 2018 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba blatobran i kocione celjusti isto otpustiti, uglavnom se iskrivi najvise donji trougao ili most.Pa zar neće onda biti problem ako držim kočnicu kao kolega što je rekao u prethodnom postu? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 4, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Postavis motor na zadnji stender i pritisnes korman na dole snažno nekoliko puta, ne treba ti kocnica.Imaš na YouTube dosta o tome. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Imaš dobar primer na sledećem linku http://rcramer.com/shop/fork_alignment.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2101 Napisano Maj 11, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Posto i ja imam osecaj dai korman ide vise u desnu stranu, i kad pustim ruke u toku voznje, motor krece sam u desnu stranu.Prvo sam nastelovao zadnji tocak u mm i sa leve i desne strane, razlikanje bila oko 5 mm.Sad treba da olabavim srafove sa donjeg trokuta, sa branika, ona centralna matica treba li da se olabavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6272 Napisano Maj 11, 2018 Svakom po zasluzi, 12466 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba, samo 8 srafova na vilama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2101 Napisano Maj 11, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba, samo 8 srafova na vilamaI na gornjem trokutu i na donjem da olabavim, po onim klipovima sam shvatio da se na gornjem ne diraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 11, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Da gornje ne diraj inače će da propadne napred motor.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 11, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ti utvrdi šta tu ne valja. Možda ti se samo guvernal pokrivio u jednu stranu, a možda su se pomerili štapovi u trokutima. Pregledaj sve pa kad nađeš u čemu je problem - onda traži rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 12, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan On 5/11/2018 at 12:20, -Viper- je napisao: Da gornje ne diraj inače će da propadne napred motor. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Kada se radi prednja viljuška motor mora da bude oslonjen na zadnji točak, ili uz pomoć dizalice ispod mašine, ili utezima na plafonu. Kao što je Arakis rekao 8 šrafova - znači gornji i donji trougao. Oba moraju da budu u centru da se nebi uvili štapovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...