Shoma 83 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Potreban klizac pogonskog lanca tj. ono parce plastike ili tvrde gume sto ide na zadnju viljusku za XT600 88god! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koji ce ti moj klizac kad i ovako imas tralju od motora meni pukla guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 26, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan E budale! ;D Pa ionako je bilo krajnje vreme da kupis nove! ;D Nego da neskrecemo mi sa teme, moze neko bar da mi kaze gde mogu da nabavim klizac, isece mi lanac viljusku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan idi kod vulkanizera i nadji neku tralju od gume i lepo iseces na tu sirinu, u saru ubacis tanku selnu i zategnes i gotova stvar... sve je moguce pomocu stapa i kanapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...