joebar 5 Napisano April 23, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Kao sto u naslovu pise dao sam se u kupovinu motora..interesuje me prvenstveno GSX1300R ili nesto slicno.. Pretezno od vlasnika bih uzeo motor i u ocuvanom stanju tu do nekih 6k €. Pa slobodno ponudite sta imate ili moze na 062/717-558 broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno! Moze lock.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1522 Napisano Maj 6, 2018 Никад не једи жути снег!, 718 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, ne moze to tako, daj jos neku sliku A na osnovu ove jedne - izgleda do jajca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan ..evo,evo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 6, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Je`i i taj iz CH i vozila baba ili deda? U svakom slucaju da ti je sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Maj 6, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan nije...iz HU je..a deda ga drzo u garazi.. Hvaalaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Maj 6, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Huh kako je brutalan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, SlobodanR1 je napisao: Huh kako je brutalan Samo bolje je da isljuci pumpu za ulje i da mesavinu pravi sam, tako preporucuju za te cvaje Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Maj 7, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bi smeo na ovo da sednem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 17, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Počeću ovako. Juce sam ostvario svoj san koji imam od 15.godine a sada imam 32. Kupio hayabusu 2000 god sve što se obraca paznja pri kupovini deluje ok. Da li neko moze da mi kaze sta sad prvo da obratim.paznju koje ulje da sipam , gume koje su po vasem misljenju najbolje itd... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 17, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...