MarkooNBGD 0 Napisano April 8, 2018 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav nov sam za manje od 2 meseca punim 16 pa me zanima koji motor je do 125cc dobar.Pre sam imao iskustva samo sa skuterima i to nesto malo pa koji motor bi preporucili da je 4t(cuo sam da su jeftiniji i izdrzljiviji).Inace visok sam 187 i imam 70kg. Dosta sam citao o svemu ovome pa mi je potrebna strucna pomoc hvala na pomoci. Motor bih pretezno vozio po gradu i tako Budzet mi je oko 1700-1800€ To ce mi biti prvi motor cisto da se zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 8, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan jeftiniji su za odrzavanje i manje skloni kvaru od dvotaktnih a u nabavci mislim skuplji,imas veliki izbor malo polovnih japanaca ili cak novi ali poreklo kinesko tajvansko pa sta ti je po volji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije stran retro izgled, YBR 125 yamaha ,upotrebljiv motor,veliki točkovi ,mašina malo starije koncepcije ali zato pouzdana.Visina ti je na granici,ali može jer ja sam 190 cm pa je moglo i dvoje bez problema.Fabrički idu zadnji i bočni nosači i mislim da je oko 1000 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano April 8, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare uzmi hodnu varadero 125, i ima bog da te vidi, nema boljeg motora u toj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkooNBGD 0 Napisano April 8, 2018 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za oko mi je i isto zapao Honda CBR 125 gledao sam testove i ljudi ga pohvaljuju jedina mana su gume koje su kako oni kazu kao kod bmx-a Da li je neko imao iskustva sa CBR-om da li je dobar kao prvi motor da li je lagan za odrzavanje i da li ne treba previse ulaganja i naravno da li su delovi skupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano April 8, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio cbf125. Dosta je slican cbr modelu, mozda se samo plastike razlikuju. Iskreno iako hondica nije neka lepotica, ja sam bio odusevljen masinom. Samo ti mozda bude mali motor, sta znam. Ja sam 178 sa 70 kila i bio mi je taman. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...