andreja_lazrevic100@yahoo. 0 Napisano April 1, 2018 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se predstavim, Ja sam Andreja Lazarevic iz G.crnisave okolina trstenika i vozim HONDU MTX 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano April 1, 2018 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano April 2, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Andreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko R. 21 Napisano April 2, 2018 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd (Novi Beograd ) Motocikl: Honda SilverWing 600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andreja_lazrevic100@yahoo. 0 Napisano April 7, 2018 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala bolje vas nasao veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andreja_lazrevic100@yahoo. 0 Napisano April 7, 2018 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemam bas nekog prevelikog iskustva po forumima pa me interesuje gde mogu da postavim temu u vezi honde mtx 125 par pitanja koje me bune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano April 7, 2018 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na Forum. Ukoliko želiš savete oko nabavke motocikla, pitanja oko karakteristika i sl, postavi pitanje u https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/18-generalno/ podforumu. A ukoliko imaš tehničkih problema oko motocikla, podfoum Garaža https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/13-motocikli/ je pravi za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...