Mladen990 163 Napisano Mart 17, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako momci, kupujem jedan od motora navedenih u naslovu placam do 1800e eventualno 1900e. Ponudite sta imate ako neko uopste ima nesto pa cemo da se dogovaramo. Placam u kesu, ne placam u ratama i na cekanje itd tako da oko toga nema problema. U Srbiji sam prve nedelje aprila pa cemo do tada valjda nesto naci. Odgovaram u najkracem roku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Mart 21, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Kolege moze i Suzuki SV650 N ili S, svejedno je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano April 1, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Za dve nedelje jedna ponuda...moze i cb500 ako ima neka...model samo sa diskom pozadi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano April 5, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ljudi, ne jos dugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano April 10, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan fali ti 250e za mog bandita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 10, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne fali ti nista za moju Hondu F2, i jos bi ti ostalo nekoliko stotina evrica ali sam odustao od prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 10, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, zlig0r je napisao: fali ti 250e za mog bandita Neka sakupi 2000E pa razgovarajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 10, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Zligorov bandit je zaista izuzetan...i vise od toga Da mi je Novi Sad blizi, odavno bih ga doterao, a ovako sam osudjen da gledam i usput dok ne stignem do NSa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/11428502/honda-cbr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je zanimljivo o ceni cemo se dogovarati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano April 10, 2018 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zlig0r je napisao: fali ti 250e za mog bandita Kolega po motoru jel stvarno cena 2150? Motor izgleda savršeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano April 10, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da,to je cena bez da se cenkamo...sa svim oridzidzi delovima koji su skinuti sa njega da bi izgledao kako sad izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano April 11, 2018 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra cena @zlig0r Kolega @Mladen990 kupuj ovo ako možeš nije valjda kod 200€ zapelo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano April 11, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan hvala Radovane. nisam ga jos zvanicno turio u oglase, cifru sam pravio po tome koliko meni fali za drugi motor... Mladene, ovo ti je "dnevnik" sta je sve radjeno od kako sam ga kupio skracena verzija svega toga je: Kupljen Avgusta 2016te, u S verziji.od kako je kod mene uradjeno je sledece:Originalan korman zamenjen Protaper-ovim i monitrani novim tegici i ruckeZamenjene gume, montirane nove Continental Conti Motion 120/60-17 i 160/60-17Kompletno peskiran, plastificiran i ofarbanZamenjeni SVI lezajevi novimStavljeni novi Magazi retrovizori.Montirani originalni nosaci fara i montiran far sa yamahe MT03Zamenjeno ulje u vilama, stavljeni novi semerizni, dust protektori i stitnici vila.Stavljen alu stitnik hladnjakaMontirana ralica i crash baroviZamenjana sajla gasa i sajla kvacilaMajstor Bokilic odradio sredjivanje karburatoraMajstor Stiv iz Nisa sredio sedisteMajstor Robert napravio Ada Race izduvMontirane jack up kit iliti koske, zadnji kraj vise podignutMontirane nove rucke kvacila i kocnicePostavljen digitalni voltmetar sa 2 usb uticnice (2,1 i 1A)Montiran Hepco&Becker nosac topcase-a i bocnih koferaMontiran MRA "Racing-Screen for Naked-Bikes"Zamenjena slavina za gorivoZamenjena guma preko koje klizi lanac na zadnjoj viliMontiran KOSO RX1N digitalni sat sa analognom obrtaljkomMontirano providno LED stop svetloIspolirane izduvne graneZamenjeni lanac i lancanici (zlatni DID 530 VX i JT lancanici)Zamenjeno ulje i filteri, iridium sveciceZamenjen mehanizam za kvacilo na koji se kaci sajla kvacila novimOd opreme koja ide uz njega tu su:3 kljuca (2 novi i 1 originalan)Topcase kofer Kappa 49lMoto-Detail bisageOriginalni satoviOriginalno crveno stop svetloKomplet maski i vizir za S varijantu (ofarbano u istu boju kad i motor)Mali blatobran ispod repa (u sirivom stanju, nije ofarban)Stare obe gumeOriginalna slavinaOriginalne koske Stari lanac/lancanici/slavinica za gorivo 2 servis manuala moram da pregledam kutije, sigurno ima josh nekih stvari koje sam zaboravio... inace, ovaj lepotan je razlog prodaje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan @zlig0r skidaj svu tu dodatnu opremu iskesiram ti 1800e i to je to ...imao sam jednog pre nedelju dana (necu da imenujem) ukljucio covek u cenu montiranje guma 15e i ruke za majstora sto je stelovao karbove ... lep je taj bandit, ako hoces skini nosace kofera i sve sa njega sto je dodatna oprema i imamo dogovor. Ostavi samo taj far od yamahe, nemoj molim te da ga vracas u S verziju jer je najblaze receno tuzna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano April 11, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ako sam dobro razumeo, tebe bi interesovao moj motor vracen u S verziju, sa fabrickim satom, bez nosaca i kofera, ralice, crash barova, race ada auspuhom....lele, pa sta ce da ostane od njega?! ste originalne delove imam, i teoretski sve to moze da se reshi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ako neko ima nesto neka ponudi jer se nadam da ce od sutra tema biti lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano April 16, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 600 1996 godište u vlasništu registrovan do septembra. Treba da se urade lanac i lančanici. Nudim nosače bočnih kofera i kofere za 1700Eura Dragan - Vršac 064 153 40 57 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan @Dragan - Dex Lep Bandit druze, ali danas sam bio po motor i pazario ga, jbg da si se javio ranije mozda bi se nesto dogovorili. Srecna tebi prodaja jer ja sam imao srecnu kupovinu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...