Fruskogor@c 19 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12-og aprila u organizaciji kluba extremnih sportova u vrscu odrzana je revijalna enduro trka. na startu se pojavilo 23 vozaca.nas trojica smo dosli iz rume i jedan drug iz ns-a. motora je bilo svih kategorija najvise cross modela cak je bio i jedan momak sa ctx-om (svaka cast).staza je bila oko 60 km sa razlicitim podlogama i vrlo interesentna, i da bude jos zanimljivije potrudila se kisa koja je sipila skoro stalno tako da je bilo zezstokog klizanja.organizacija je bila odlicna i ovim putem se zahvaljujem svima a posebno Draganu i Lazi iz kluba sto su nam ulepsali dan!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 23, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pih, bilo je i teskasa, trebao sam i ja doci. Sledece godine, najavite trku ranije, pa krecem i ja iz SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 23, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Abdula i ja stigli kad su se ljudi pakovali da krenu kuci :-\.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ceo dan, tacnije cele tri nedelje, bio u off- road fazonu ali na "malo tezem" vozilu ;D Fruskogorac prosao si kroz Novo Selo ajd sledeci put javi pa da popijemo pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 24, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Abdula i ja stigli kad su se ljudi pakovali da krenu kuci :-\.... Xa xa xa, kako smo krenuli, dobro da smo uopste stilgli :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ceo dan, tacnije cele tri nedelje, bio u off- road fazonu ali na "malo tezem" vozilu ;D Fruskogorac prosao si kroz Novo Selo ajd sledeci put javi pa da popijemo pice! Nije ti bilo dosadno? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Abdula i ja stigli kad su se ljudi pakovali da krenu kuci :-\.... sto niste javili da dolazite mogli smo da popijemo pivdjanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 24, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Abdula i ja stigli kad su se ljudi pakovali da krenu kuci :-\.... sto niste javili da dolazite mogli smo da popijemo pivdjanu Tacno smo mogli.....Jbg, biti ce ispravljeno sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ceo dan, tacnije cele tri nedelje, bio u off- road fazonu ali na "malo tezem" vozilu ;D Fruskogorac prosao si kroz Novo Selo ajd sledeci put javi pa da popijemo pice! e sto je bilo lepih deonica za afriku, milina jedna!!!! zamisli put sirine 3-4 m zuta zemlja i talasasto,a okolo suma!!!kroje smo cepali do daske ali znas da su one spore a afrika bi tu mogla da pokaze pravo lice. hvala na pozivu ali bio je naporan dan 3,5 sata do tamo 3 sata rkanja po sumi kotlic,rostilj,pivo...pa nazad. tako da smo bili prilicno smoreni! mozda bi mogli ovih dana da organizujemo voznju na stazi u jasku jer mi smo tamo cesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...