xrunnerx 1 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 27.04.2008. U Staroj Pazovi, u Caffeu E bice odrzana moto zurka. Rucak je planiran u 15h, a u 18h svirace Fullstop hardrock bend iz Beograda. Svi su dobrodosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pa gde ste nasli zurku da pravite za uskrs,da nije na taj dan uskrs dosao bih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kontao sam otvaranje sezone, prvi moto skup Mailovac, ljudi zeljni voznje.... Vidimo se onda barem na Pazovackom moto skupu 27.28.29. juna. Pozdrav od Gromova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ja sam 27-og u E. Nadam se da ce doci dosta ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 136 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan mozda svratimo u povratku sa Palica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...