bojanh 141 Napisano Februar 19, 2018 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko prodaje Leovince GP style ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14474 Napisano Maj 11, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Leovince-ubica-zvuk-59575860-oglas.htm Malo sale,da dignemo oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ovaj model "leo vince-a" (mislim na linku iznad) Lepše bih ja čunak obradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 11, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ko nadje onaj auspuh sto je radio onaj majstor na panju za neku 125cu, cvaju, castim ga sa 5 piva. Ne mogu naci da me ubijes. Jos lik napisao kao nije majstor dao da se slika itd...tajna zanata...a on izlupao limcinu cekicem kao da ga je sa zgrade bacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...