Kalez650 6 Napisano Februar 16, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,iz Kotora sam,ranije sam vozio motor,sada planiram da kupim Kawasaki z650 i odlucio sam da nadjem neki forum gdje bih mogao dobiti misljenja od malo iskusnijih bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao, a ovde ćeš dobiti sve informacije koje ti trebaju i više od toga, pa se slobodno priključi temama koje te interesuju. . . :-) ps, kaži bar neko ime i npr pusti neku sličicu motorića ;-) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 17, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 17, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Igor,pomorac sam,imam 23 godine,planiram da kupim Kawasaki z650 2017,trenutno nemam motor,ranije sam vozio xtx 125,pa jedno vrijeme cbr600 i pauzirao sam 2,3 godine,zanima me vase misljenje o ovom kawasakiju,citao sam na dosta mijesta,reklo bi se da je dobar motor ali ipak zelim da cujem misljenje iskusnijih bajker Nigdje nisam uspio da nadjem post o ovom motoru,malo mi je cudno to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoBMF 0 Napisano Februar 17, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: Honda CBR1100XX & ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Po preporuci od par prijatelja koji zive u Vankuferu odlucih da vam se pridruzim. Rodjen sam u Sarajevu 1962 gde sam zivio do 92 godine, od 92 do 96 zivio u Beogradu i od 96 do danas u Kenjadi u Vankuferu, imam dva Hondina motora CBR1100XX i ST1100, vozim karting i auto trke... Eto toliko od mene zaq sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isulic 10 Napisano Februar 17, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR1200X 2015, BMW R1200GSA 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Kalez650 said: Pozdrav svima,iz Kotora sam,ranije sam vozio motor,sada planiram da kupim Kawasaki z650 i odlucio sam da nadjem neki forum gdje bih mogao dobiti misljenja od malo iskusnijih bajkera Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isulic 10 Napisano Februar 17, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR1200X 2015, BMW R1200GSA 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, JankoBMF said: Po preporuci od par prijatelja koji zive u Vankuferu odlucih da vam se pridruzim. Rodjen sam u Sarajevu 1962 gde sam zivio do 92 godine, od 92 do 96 zivio u Beogradu i od 96 do danas u Kenjadi u Vankuferu, imam dva Hondina motora CBR1100XX i ST1100, vozim karting i auto trke... Eto toliko od mene zaq sada... Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...