demro.st 435 Napisano Januar 26, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima da stavim datum našeg skupa ..da neko ne kaze da smo uskocili u termin, 27 i 28 jul 2018 Kisac .informacije ,,,slede..pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Februar 3, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan ovo se ne propusta...bio dosta puta i dalje cu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 6, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan samo da stavim i naravno ulaz slobodan za bajkere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 18, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako neko reši da dodje izvolte dobro došli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan oli je na starom mestu skup ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 27, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan da na starom mestu vec 8 put ,,,pored igralista i pored praznog bazena ,,nažalost...da ponovim ulaz se ne placa za bajkere pesaci placaju ..kao i oni sto dodju kolima,, petak sluzimo pasulj a subotu sarma rucak bice oko 15...16 sati jos da napisem dobrodošli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jun 28, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da je Woky nr. 1 za cuvene sarme i da nije kalirao...???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Jul 21, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio prošle godine i toplo preporučujem svima. Bio sam u sredu il' četvrtak, prolazio sam kroz Kisač, pa rekoh da vidim gde je. Zatekao sam domaćine u pripremama za skup. Čistili su luk, pa sam im malo pomogao da se odvadi. U petak nisam stigao da odem, bio sam tih dana u pripremama za put, ali sam stigao u subotu na defile i da probam sarmu. Bolju sarmu nikada nisam probao. Bolja je i od sarme moga Dede... To vam je bolan da se leči. Koje nije probao, taj nije zaista probao sarmu. Nažalost ove godine neću moći da dođem jer sam u pogrešno vreme mogao da uzmem godišnji... Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 22, 2018 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se poklopi ne propustam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan počele pripreme .stigo inventar i polako krecemo ..dobro nam dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ću u subotu uhvatiti vremena da se provozam do Kisača pa da obiđem skup i pojedem koju sarmu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam čuo za neke kobasice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jul 24, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan suska se suska...svasta nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...