Baki Vrsac 234 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ko je sve za druzenje sledeci vikend na Borskom jezeru? 1. Bojan Bakovic 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jul 5, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Sveta 5. je napisao: Da, cekamo Dok cekamohttp://tobor.rs/smetaj/kampovi/auto-kamp-borsko-jezero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jul 5, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.telegraf.rs/vesti/1641715-raj-na-zemlji-pogledajte-sta-vas-sve-ceka-ove-godine-na-srpskom-moru-foto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra je Sveto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jul 5, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Baki Vrsac je napisao: Ko je sve za druzenje sledeci vikend na Borskom jezeru? 1. Bojan Bakovic 2. Ja se podrazumevam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 6, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to datum ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 6, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 14-15 ti, sledeci vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jul 6, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Baki Vrsac je napisao: Mislim da je 14-15 ti, sledeci vikend Da tako je, a onaj posle njega 22.07 sa jos dva drugara idem na duzu turu 10-15 dana tako da necu biti u zemlji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 6, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Baki Vrsac je napisao: Ko je sve za druzenje sledeci vikend na Borskom jezeru? 1. Bojan Bakovic 2. Dragan d Ja pod obavezno :) … Ajde Baki organizuuuuuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 6, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan mi vikend za Custendil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 6, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ok 1.baki 2.sveta 3.dragan d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigmini 20 Napisano Jul 7, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor Motocikl: ST 1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Baki Vrsac said: Ok 1.baki 2.sveta 3.dragan d 4. dragan (belča) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan A jel se generalno dogovaramo za 14 - 15. 07. ako sam dobro skapirao. A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Da dragance, za sledeci vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jul 7, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2018. at 13:04, dragan d je napisao: Ja pod obavezno … Ajde Baki organizuuuuuj On organizuje al slab odziv,mozda vikend pa kud koji da vidimo tamo pnedeljak utorak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Sveto ko je za neka se odazove ko nece ne mora, ko ne moze zbog posla, opravdano. Mi ce mo se provozati, skupiti, upoznati, druziti a to je cilj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jul 7, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sveto ko je za neka se odazove ko nece ne mora, ko ne moze zbog posla, opravdano. Mi ce mo se provozati, skupiti, upoznati, druziti a to je ciljTako je BakiПослато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Aferim ljudi,ja sam sledećeg vikenda popodnevna smena...jebi ga,lep provod.Jedino ako se desi neko čudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Bubice znam ja tebe, napravices ti neko cudo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Zna li Zika za skup? Da li si se cuo sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Baki Vrsac je napisao: Zna li Zika za skup? Da li si se cuo sa njim? Nisam Baki,zanm da je u potrazi za senzorom ABSa...valjda prati postove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Jul 9, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo me javljam se isao bih I ja zanima me da li na dan ili na dva dana I koja je ruta putovanja I gde je okupljanje pozdrav baki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zika ST 1100 je napisao: evo me javljam se isao bih I ja zanima me da li na dan ili na dva dana I koja je ruta putovanja I gde je okupljanje pozdrav baki Jeste. Daj detalje Baki.... da vidimo koja je ruta i šta, kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 9, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se polako skupljamo. Moj plan je bio da krenemo u nedelju ujutru. Cucemo se jos i dogovoriti oko tacnih detalja. Ja krecem iz Vrsca, u Kovinu da se nadjem sa Bubicom i Zikom i da nas trojca dodjemo do Smedereva gde ce mo se naci sa Draganom d. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 9, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Odatle preko Petrovca do Borskog jezera gde ce nas nadam se sacekati Sveta i Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...