GromH 59 Napisano Februar 25, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na tezi nacin naucio da su dve stvari najbitnije kod obuce - udobnost i nepromocivost, protekcija kao treca, a stil tek na cetvrtom mestu Koliko cenis TCX? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Februar 25, 2021 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, balkanlover70 je napisao: TCX x-cube i, koji su broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti od modela odgovaraju mi patike broj 44 ili 44 1/3 Meni su TCX komotne i sa malo debljim carapama (onim radnim) Broj na kutiji je 45 ili 11 US Cena...jbl ga....80E ?? Promenio Februar 25, 2021 član balkanlover70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 16, 2021 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Probiker PRX-1. Prvo me je privukao izgled čizama a kasnije i udobnost kad sam prošetao malo po radnji sa njima. Trenutno su snižene u Louisu, 70€ a bile su 100€. Mogu da ih nosim ceo dan bez opterećenja za noge i stopala. Meni baš odgovaraju i razmišljam da kupim još jedne takve iste za rezervu ako ih izbace iz prodaje. Probiker Active Stiefel kaufen | Louis Motorrad - Bekleidung und Technik M.LOUIS.DE Probiker Active Stiefel günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf auf... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 21, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo u Platneru Alpinestars cizme,prezadovoljan sam zasad ... Goretex... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...