mourinho 8 Napisano Januar 21, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz NS, pratim duze ovaj forum ali eto sad da se registrujem. Inace zovem se Milos, imam 30 godina, vozac GSP i od skoro vozac jednog lepog Horneta 600 . Nemam iskustva u voznji, nedavno sam polozio za A i pocastio sebe gore pomenutim motorom Veliki pozdrav i nadam se da se druzimo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 21, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kako su krenuli GSP-ashi da polazu za A i kupuju motore, kontam uskoro da ce te da napravite i svoj moto klub! pozdrav, i dobrodosao! i da, lepa makina a boga mi i vozacka dozvola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Januar 21, 2018 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 21, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Vozačka izgleda strava...ima li to što ja ne znam da vozim a?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Januar 21, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 21, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz druze , kupio si motor od moje drugarice iz B. Palanke vidim Puno kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Januar 21, 2018 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav , motor jako lepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mourinho 8 Napisano Januar 21, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Dominator96 said: Pozz druze , kupio si motor od moje drugarice iz B. Palanke vidim Puno kilometara Da, da hvala prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mourinho 8 Napisano Januar 21, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da otvaram novu temu zbog ovoga. Da li mi neko moze pomoci da promenim jezik na Srpski? Dok se nisam registrovao bilo mi je na nasem a od kad sam se registrovao na Engleskom mi je (naziv foruma) pa malo opet Srpski, uglavnom izmesano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodonik 50 Napisano Januar 21, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB 500S Prijavi odgovor kao problematičan Skroz dole u dnu foruma, imas opciju "Language", tu samo kliknes i promenis na srpski... Dobrodosao, inace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbob 23 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: kawasaki er-5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao ! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mourinho 8 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Vodonik je napisao: Skroz dole u dnu foruma, imas opciju "Language", tu samo kliknes i promenis na srpski... Dobrodosao, inace Uspeo sam odma posle posta koji sam okacio, ali onda nisam umeo da obrisem post hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3078 Napisano Januar 22, 2018 8-bit, 1899 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Lepa dozvola i mali off, kako znaju da zajebu čoveka, umesto jednom u 10 godina da menjaš dozvolu ti moraš dva puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2717 Napisano Januar 22, 2018 Vozac A kategorije :D, 959 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao profesionalni vozacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8227 Napisano Januar 22, 2018 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Januar 22, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao komšija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...