vortex4borg 391 Napisano Januar 12, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Cestito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A lepo ti čovek rekao.. Jedan prijatelj me upravo namaza sto razmisljam o BMW-u. Kaze ,to se kvari, skupi delovi itd. Ubi me covek u pojam.Taman sam se zaleteo sutra da idem u Balosavu da vidim jednog 1150rt-a. Ubi me nacisto. Ps: neka je srce na mestu pa neka se kvari i neka košta koliko hoće Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Januar 12, 2018 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Samo kad je srce na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Januar 12, 2018 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Podrska za ovo sto sam rekao . Stara tridesetak godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...