Mostarac 5082 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi savjet, koju memorijsku karticu da kupim za Canon 50D, a da je brza i kvalitetna od 16Gb... Ova mi se sviđa, pitanje je, da li je dovoljno brza za sport ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 1, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Biće to i više nego dovoljno brzo čak i ako biješ RAW+JPEG. Ako ipak sumnjaš da će ti završiti posao imaš kod Axela neke Toshibe baš brze ja skoro uzeo od 32 GB. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 2, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam da 50D podržava UDMA do 6, a ovdje piše da je ova 7, pa ne znam hoće li je podržati ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 2, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Upravo proverio, radi sa UDMA 7, nemaš brige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 3, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala raja, danas sam kupio 50D, 8700 okidanja, kao nov, sreći nigdje kraja, a karticu sam već naručiooooo ( 50e ), ihuuuu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 3, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom. Dobar je to fotoaparat ja sam ga godinama koristio svakodnevno dok nisam prešao na full frame a sad mi stoji u torbi kao rezervno telo, nisam mogao da prodam mašinu koja me je tako dobro služila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, stigla mi je kartica, sada mi treba original baterija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 28 Napisano Januar 4, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Original baterija ima i na KupujemProdajem, a mislim da ih prodaje i PCfoto. Drugar je za 550D skoro kupio neku zamensku (kinesku) i sluzi ga lepo tako da i to moze da bude opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Zejtin014 je napisao: Original baterija ima i na KupujemProdajem, a mislim da ih prodaje i PCfoto. Drugar je za 550D skoro kupio neku zamensku (kinesku) i sluzi ga lepo tako da i to moze da bude opcija. Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока PC Foto ima samo kineske, dosta raje ih koristi, dosta je jača, pa ne znam može li smetati aparatu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 4, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Neće mu smetati,čak će ti i kraće trajati nego njegova originalna. Dosta njih prodaje kompletne bustere za njih baš jeftino i zajeno sa baterijama, to ti je isto dobra opcija. 50D sa busterom i 2 baterije ćeš zaboraviti kad si punio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 28 Napisano Januar 4, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Jaca je u smislu kapaciteta, ne bi trebalo da skodi. Slozio bih se sa Protulsr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Došao je buster uz aparat i dvije baterije Canon, ali nisu originalne... Stotinu evra je original, puno brate... Kineske su oko 15-30e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 28 Napisano Januar 4, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ne vredi tolika doplata za originale, to je suludo skupo. Mislim da bi i zamenske (kineske) posluzile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 4, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno puno 100 Evra, u tom slučaju naručiš sa aliexpresa dve za 15 Eura i zabole te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 5, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Najvjerovatnije da će kineske u aparat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 5, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno na 40d sam rabio kinesku kaKteriju, paralelno sa originalnom. Ne sećam se koja je bila ali nisam primećivao bitnije razlike u trajanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 7, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi uputstvo za Canon EOS 50D na nasem jeziku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 7, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nemam, ako ti vrši posao na engleskom mogu ti poslati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 28 Napisano Januar 7, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Moze posluziti i od 60D, veoma su slicni. 60D ima video i jos par nekih funkcija vise ali nista znacajno koliko se secam.https://www.google.fr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://pcfoto.biz/uputstva/CANON_EOS_60D_WWW.PCFOTO.BIZ.pdf&ved=0ahUKEwiTisnqx8bYAhXLUlAKHXwjBHMQFggfMAA&usg=AOvVaw185MAmc3OIniL_F8KXZYiYEvo za 60D. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 7, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Ma i ja sam tražio, meni se čini da ima od svih, ali za 50D nema nigdje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 28 Napisano Januar 7, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trazio ranije, za drugara, i nisam uspeo da nadjem sem na engleskom. Ali posluzi i ovaj od 60D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 7, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zejtin014 je napisao: Ja sam trazio ranije, za drugara, i nisam uspeo da nadjem sem na engleskom. Ali posluzi i ovaj od 60D. Već ga čitam, hvala kralju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 28 Napisano Januar 7, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Već ga čitam, hvala kralju ...Molim, i drugi put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Januar 7, 2018 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Koji program koristite za prikaz broja okidanja aparata, baš me interesuje koliko okidanja ima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 28 Napisano Januar 7, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Moze se proveriti na sajtu camerashuttercount.com tako sto se uploaduje slika pa on pokaze broj. Ja imam neke programe ali ne mogu da se setim koji su, a nisam blizu pc-a (eos info ili exif viewer se zovu, tako nesto). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...