zekazmaj 16 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, trenutno sam u Kruševcu i sutra se vraćam u Beograd. Da li ekipa iz Beograda ide možda na ovu stranu pa da se negde nađemo? Ili možda neko ima nešto da predloži? Idem sada malo u noćnu vožnju pa da vidim koliko se često čitaju teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 19, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam trenutno u Krusevcu ... ;D i raspolozen sam sutra za voznju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Cujemo se sutra onda. Pusti poruku na 064/8606176 kada i gde se nalazimo. A i da ti imam fon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...