Kowalski 362 Napisano Decembar 18, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam....mislio da ću ih koristiti,ali pošto NE VOZIM po zimi stoje mi već 2g. Nigde ni jedno oštećenje niti bilo šta loše u vezi rukavica. Kao što se vidi na sl.kombinacija su KEVLARA i sa karbonskim štitnicima. Vel.piše XXL ali pre bi rekao da je XL zato evo orjentacione vel. u cm. : za poluobim šake oko 10-11cm a dužina rukavica je 30-31cm Ja sam ih platio 30e. cena za forumaše 2500rsd. Kontakt na PP ili na 061/11-46-909 ps : 3 i 4 su slikane sa blicom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Decembar 25, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice nisu tako široke kako se možda čini na slikama 2 i 3(imam usku šaku i 100% je ovo tačno) Ove zadnje nedelje će ići rukavice za 2200rsd.kao prednovogodišnji popust................Važi samo do nedelje 31.XII Samo da ponovim ,rukavice nemaju ni jedno oštećenje i nisu nošene od kad sam ih kupio(znači 2g) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Decembar 26, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Može lok...otišle kolegi sa foruma. U sreći ih koristio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...