duledjo 154 Napisano Decembar 5, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem malu teretnu prikolicu 400kg ukupne tezine danas produzena registracija,ima atest novosadskog mas fakulteta 1,6 m duzine cena 450e 063 23 23 82 Dule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Decembar 5, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos koliko atest vazi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 5, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Na mom atestu mislim da nema nista napisano do kada vazi. Uz svaku regustraciju odnesem kopiju atesta i to je to. Prikolica napravljena u samogradnji 2011 kada je i registrivana prvi put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14772 Napisano Decembar 5, 2017 moto merkat °°, 4925 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Atest nema vremensko ogranicenje,da vas ne zbunjuje atest TNG svakih pet godina,to nije atest nego kontrolisanje uredjaja,atestirano je samo prvi put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 5, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je atest je trajan I mozes da das kopiju a I ne moras ako na istom mestu registrujes godinama onda to vec imaju u kompjuteru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Decembar 6, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan kao sto kazu kolege, atest nema ogranicenje sem ako nije izvrsena prepravka na prikolici. Sa druge strane za 50 eura vise kupis novu sa garancijom istih gabarita i sa svim papirima i to sa 600 kg ukupne mase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 6, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos platis pdv I ragistraciju pa je onda I 250e skuplje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Decembar 6, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, duledjo said: Samo jos platis pdv I ragistraciju pa je onda I 250e skuplje A sad ti mene pravis budalom. PDV se lako racuna a cena registracije sa novom saobracajnom i tablicom izadje 35 eura (za kulu.za druge gradove moze biti do 200 din skuplje. zavisno od komunalne takse). Ali nije bitno. Da u cenu nije uracunat PDV tako bih i napisao. 500 eura izadje nova sa PDVom, garancijom, svim papirima potrebnim za registraciju i tehnickim pregledom. Napominjem...ja ne prodajem prikolice. prikolice prodaje firma sa kojom imam ugovor o saradnji i ja im spremam papire za registraciju i tehnicki pregled, pa zato i znam cene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 6, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je najbolje kupiti od te firme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 13, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...