hard_rock 7450 Napisano Decembar 10, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce to profesionalac znati hoce se deformisati ili nece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Decembar 10, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kontam ne treba on du ne znam sta da radi,nisu tu potpuno razdvijeni delovi,prepostavljam da nece da se sjebe.Ova firma iz pazive kazu rrade sve varove.Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Savan je napisao: Da se ne izvitoperi od varenja? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Nece. Svakako odneses deklu kod Cubi-a i oni pogledaju i odmah ti kazu sta moze, kako moze i koliko ce da kosta. Meni su varili poklopac filtera ulja od Tenere. Tada su mi rekli da, ako je dekla od magnezijuma onda ce kostati 20 evra da se zavari, a ako je od aluminijuma onda ce biti 10 evra. Var je bio 1 cm dugacak i bio je od aluminijuma. Znaci, prvo moraju proveriti od cega je dekla pa onda da ti kazu konacnu cenu...uglavnom, varenje magnezijuma je moguce, samo duplo skuplje od varenja aluminijuma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Decembar 10, 2017 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogućnost da se iskrivi, nije da nepostoji ... određenu količinu aluminskih delova sam bačao nakon "stručnih" zavarivača... mada što je bolji zavarivač kontam da su manje šanse da se sjebe deo... naravno novi ili polovan ali isptavan deo su najbolje rešenje... ali i najskuplje sa druge strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam reci da ukoliko je moguće da se vari dok je zasrafljen. Naravno ukoliko to sme. Inače da napravi na komadu željeza rupe pa na njega da se zasrafi dekla koja će potom da se zavari ali neće imati mogucnosti da var povuče. Ali pretpostavljam da neki iskusan zavarivac to zna i sam. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3133 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Druže i za aluminijum i magnezijum danas imaju opremu iole ozbiljniji varilac, i vari se bez problema...Nezgodno je jedino kad je pukotina na mjestu gdje idu šarafi, tad je malo avantura, zbog zezanja oko navoja, a i kasnijeg rizika od ponovnog pucanja jer je tu najveće opterećenje..Ovo tvoje uopšte nije strašno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...