Pavle3 3 Napisano Novembar 12, 2017 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Qingqi 200GY Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Pavle, živim u okolini Rume. Imam 20 godina, i položenu A2 kategoriju. Trenutno vozim Kawasaki KLE 500. Pre KLE-a sam vozio Tomos automatik, Hondu 50RX, Tomos T14, Qingqi 200 GY. Iskustva na asfaltu imam malo, pošto sam Qingqi uglavnom vozio po njivskim putevima i selu. Tek sam se kupovinom KLE-a prebacio na asfalt. Čitao sam dugo forum, ali tek sad sam odlučio da se predstavim. Pozdrav svim ljubiteljima dvotočkaša! Sent from my E6653 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Novembar 12, 2017 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Daj neki fotku masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Novembar 13, 2017 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Pavle, ima KLE da peva po Fruškoj Gori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...