Čorta 172 Napisano Novembar 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Tenera 1998, prešla 49570 km, registrovana do 20 jula 2018. Uvežena iz CH. Uradjen servis karburatora, naštelovani ventili. Bez ulaganja, prva boja, uz motor dajem filtere za vazduh i ulje, svećicu. Na slikama se sve vidi, a za ostale info poziv, 064 90 46 230. Cena 1800 eu. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13093 Napisano Novembar 7, 2017 Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična, samo ona jebena Motul nalepnica. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Novembar 7, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ista se prodavala letos u Beogradu. Ista boja, ista nalepnica Motul. Prosto neverovatno. Baš lep i očuvan primerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 7, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Igra li ti neka zamena ili samo prodaja dolazi u obzir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 7, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, ThePainkiller said: Igra li ti neka zamena ili samo prodaja dolazi u obzir? Nije valjda da ces ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 8, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 21 tocak napred se nikad ne zaboravlja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, hard_rock je napisao: Nije valjda da ces ? Šta znam... Što kaže Dušan (Dominator96), enduro se ne zaboravlja lako . Tenera mi je ostala u jako lepom sećanju... Ne isključuje se mogućnost da joj se vratim jednog dana. Ovaj primerak mi deluje da je u baš u lepom i očuvanom stanju pa reko da pitam Čortu za šta bi (i ako bi) menjao ovu lepu Teneru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, ThePainkiller said: Igra li ti neka zamena ili samo prodaja dolazi u obzir? Pazario sam noviju Teneru 2010.g., tako da samo prodaja dolazi u obzir ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 8, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Borise jos ces ti da mastas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 8, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ThePainkiller je napisao: Šta znam... Što kaže Dušan (Dominator96), enduro se ne zaboravlja lako . Tenera mi je ostala u jako lepom sećanju... Ne isključuje se mogućnost da joj se vratim jednog dana. Ovaj primerak mi deluje da je u baš u lepom i očuvanom stanju pa reko da pitam Čortu za šta bi (i ako bi) menjao ovu lepu Teneru. Nije to taj agregat druze, ovo je 5 ventila sa vodom, pa se pomesa sa uljem, pa eurokrem. Onoj tvojoj nije trebala voda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je ova Tenera ˝vodenjara˝. Nisu to loši motori ako se održavaju kako treba, a ovaj primerak mi deluje da je lepo održavan i sačuvan (upravo kao i moj VFR)... Svakako, prodavcu srećna prodaja i nadam se da će ovako lep primerak brzo otići nekom ko će nastaviti da ga lepo čuva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, u ponudi je i moj skuter, višak u garaži. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Yamaha, neka novog vlasnika dobro i bezbedno služi dugo godina !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 25, 2017 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan bili danas da drugar uzme ovaj motor ide ko nevreme, malo smo je gazili do Bg-a hehe pozdrav za Cortu , odlicna rakija druze heheh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za super ekipu iz Bgd, momci za svaku pohvalu, biće još druženja ! Naravno i rakije ! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...