NikiOnTheWay 3 Napisano Novembar 6, 2017 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima motora. Zovem se Nikita , iz Beograda sam, imam 20 godina. Radim porodican poso, štampaje projekata . Zanimaju me motori i žene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10659 Napisano Novembar 6, 2017 Hronični Motociklopata, 7393 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano Novembar 6, 2017 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao bato 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikiOnTheWay 3 Napisano Novembar 6, 2017 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi . Neku sliku uskoro kačim , nisam uspeo da nađem dobru dimenziju juče preko telefona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbob 23 Napisano Novembar 6, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: kawasaki er-5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikiOnTheWay 3 Napisano Novembar 6, 2017 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...