Danijel91 32 Napisano Octobar 7, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva sa yacco uljima, juce sam prvi put cuo pa me interesuje da li je neko sipao u motoru i da li je zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2090 Napisano Octobar 7, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliki znam da su to sitroenova ulja, kasnije zamenjena totalom, inace stara fabrika ovde se slabo reklamirala pa ljudi nisu culi za njih. U ono sto sam siguran je da su dobra i da sigurno nisu koije.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Octobar 7, 2017 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem ovo što je napisano. Ja sam prvi (i do sad jedini put) za ta ulja čuo od drugara Francuza koji isključivo to ulje sipa u svoja kola i motor oduvek. Vozi samo francuske automobile i japanske motore. Kaže da su izuzetnog kvaliteta i da ih, za razliku od Mobila, Castrola, Motula i drugih zvučnih brendova ne kopiraju. Toplo mi je preporučio to ulje ali ja ne znam ni da li ih uopšte ima kod nas u ponudi. Uzimaj to slobodno ako već imaš gde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Octobar 7, 2017 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zastupnik ima web shop, pa mozda narucim da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Octobar 8, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 dana na sajmu automobila upoznao sam coveka iz Beograda koji prodaje ta ulja, preporucio mi je neko 10w40 posto sam mu reko da sam tu gradaciju sipao samo motul i cena tog ulja je 750dinara po litru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Novembar 14, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.10.2017. at 9:09, Danijel91 je napisao: Pre 2 dana na sajmu automobila upoznao sam coveka iz Beograda koji prodaje ta ulja, preporucio mi je neko 10w40 posto sam mu reko da sam tu gradaciju sipao samo motul i cena tog ulja je 750dinara po litru. ...imas li br telefona prodavca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Novembar 18, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...