sale125 680 Napisano Octobar 2, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem polovan providan puig vizir za nakede, ima sitnije tragove koriscenja tj ogrebotine na par mesta, nije urnisan itd. Oznake su CS1 i KBA 38188. Bio na zephyr-u, ali mislim da ide i na horneta, zr7 i ostale sa okruglim farom. Ide sa adapterima. Dosao je uz motor, ali posto je motor namenjen prepravci u cafe racera, vizir je visak. Vizir se nalazi u Kraljevu, tako da ko nije iz KV ima i postarinu, osim u slucaju kad ja dolazim za BG, onda je dostava free Cena dogovor, tj ponudite neku cifru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Octobar 2, 2017 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to imas neku semu za besplatno slanje iz bg? ili moze da se proda samo u bg? salu na stranu, imas li neku sliku vizira? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Octobar 2, 2017 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Daj broj mob. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3288 Napisano Octobar 2, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno i meni. Mozda mozemo da licitiramo. Kolega koji se prvi javio ima prednost. Dobro bi dosla i neka slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3288 Napisano Octobar 3, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Barista, molim te jedan ristreto i dobru cenu za vizir! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Octobar 3, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je to taj, ali evo nekih slicica. Sto se tice prevoza, cesto neko od mojih ide za BG pa mogu poslati po nekome, ja idem malo redje, jednom mesecno i to dok sam u Srbiji. ps - za ristreto, uvek moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 3, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, MOTO Iannone je napisao: El to ovo? 16 € u Luisu. Nije taj, vec ovaj. https://www.louis.eu/artikel/puig-mini-touringscreen-plus-inclusive-mounting-kit-and-abe/10006732?list=395798048 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Octobar 3, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3288 Napisano Octobar 4, 2017 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo tek sad videh, pa ako propadne rezervacija ti posalji pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Octobar 8, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...