Saler 1571 Napisano Octobar 2, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Patike alpinestars potpuno nove broj 45,5,cena 90€,tel:060/666-00-36 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 2, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan jel ima negde i velicinu u mm? U ovu tabelu kaze 288, ali bilo bi dobro da se ima i taj podatak ako imas https://www.gemplers.com/tech/fconversion.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Octobar 2, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemam,jedino da izmerim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Octobar 2, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nosite nike ili adidas patike brojevi odgovaraju . Ja nosim 43 nike ili adidas i ovaj model mi bas odgovara 43. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Octobar 6, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2868 Napisano Octobar 6, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2775 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da su manji broj, završili bi trgovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3736 Napisano Octobar 6, 2017 Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pomognem. Imam iste ovakve i isti broj, 45,5 i meni je odlična veličina. E sad od druge obuće nosim uglavnom adidas i salomon broj 46 2/3, a to mu dođe 46 kod drugih proizvođača, odnosno 30cm gazište i najbolje je orijentisati se prema tome, nikad nisam omašio a skoro uvek kupujem obuću online. Malo su i meni konfuzni ti Alpinestars brojevi i veličine, jer imam i čizme njihove koje su mi isto taman a broj je 46 ili 46 2/3, nisam siguran. Skoro sam prodao i jedne Alpinestars čizme i kolega koji je kupio mi je isto to napomenuo za njihove veličine. Evo i teme koju sam pokrenuo da se raspitam pre nego što sam poručio iste ovakve. Ako treba još neka informacija i poređenje tu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4016 Napisano Octobar 8, 2017 Astro Puki krsi sva pravila!, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iste ovakve samo sa belim logom i natpisima kupio u luisu pre god dana 120e. Nosim 42.5 Nike i alpinstar 42. Bas su udobne,kao obicna obuca samo duboke i imaju onaj deo za polugu menjaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Octobar 12, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...