francuz69 1918 Napisano Septembar 28, 2017 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio pre 2 sata i video ovo. Jel neko od nasih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6748 Napisano Septembar 28, 2017 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj odmah u "crnu hroniku", možda nije takav ishod, nadam se. BTW: ko su to "naši", valjda smo svi "naši"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 28, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je kolega ok,motor ne izgleda mnogo ubijen. Presekoh se kad videh crna hronika. Ulica je Vojislava Ilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Septembar 28, 2017 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto sam stavio u crnu, nadam se i ja da nije takav ishod nego nisam znao u koju sekciju da stavim, nek admini premeste. Pod nasim sam mislio na clanove foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 28, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo prosao,nema ni delova ni motora vise tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8677 Napisano Septembar 28, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/vesti/beograd/oboren-motociklista-u-vojislava-ilica-veoma-otezan-saobracaj/1ej842w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16311 Napisano Septembar 28, 2017 Misbehave Responsibly, 1653 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Kawa Z 1300 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 28, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nimmin je napisao: Nemoj odmah u "crnu hroniku", možda nije takav ishod, nadam se. BTW: ko su to "naši", valjda smo svi "naši"? Dobro je @francuz69 napisao "jel neko od nasih", posto se na ovom Forumu niko ne trza za poginule "kolege" u okruzenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem čoveka, stari bajker je u pitanju, nije sa našeg foruma. Prosto je neverovatno kako smo svi toliko ranjivi, čak i tako iskusni motoristi.On je vozio žutom trakom, u to vreme dozvoljenom za sva vozila. Odjednom je auto samo skrenuo u njegovu traku, bez migavca, bez ikakvog signala. Posto je auto bio malo ispred, on nikako nije mogao da ga izbegne i zakucao se u desni točak. Čovek je dobro, ugruvan ali nije ništa slomio :mobilizator: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Septembar 28, 2017 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je... sreca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Septembar 29, 2017 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.9.2017. at 1:39 PM, drs said: Kawa Z 1300 ? Ni blizu rekao bih, fali mu ogromni hladnjak a i prednja maska ne odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16311 Napisano Septembar 29, 2017 Misbehave Responsibly, 1653 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Kanda si u pravu; 1300 je bio vodenjak. Povukli mi široki bokovi. A u stvari bi to mogao biti motor koji ti voziš; i on je poširok na deklama, a i kreš barovi su postojali takvi za njega. Maska nema veze, to je neka kiklop varijanta nakon lupanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 30, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2017 at 12:54, Nimmin je napisao: Nemoj odmah u "crnu hroniku", možda nije takav ishod, nadam se. BTW: ko su to "naši", valjda smo svi "naši"? Ne mislim da je Francuz hteo da napravi tu razliku između "naših" i "njihovih" (onih koji nisu na našem Forumu). Jednostavno (možda pogrešno), ali i ja uvek kada pomislim na članove BJB-a, pomislim na "naše", što ne umanjuje saosećanje sa povredom ili lošom sudbinom bilo kog kolege na dva točka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Octobar 4, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Joca je dobro samo malo više ugruvan ali bez težih povreda,sticajem okolnosti boravio sam u UC protekle noći.Klasično presecanje puta naravno nije ga video čovek vozio 50 na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 5, 2017 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak popodne ista ulica samo 50m naviše i u traci ka Konjarniku žuti motor na zemlji i policija na uviđaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Octobar 6, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan E tu se Joca ulivadio (zuti Suzuki). Udario ga auto, vozac ga nije video. Samo se ugruvao, pustili su ga kuci ali je i dalje u bolovima. Srecom, nije nista polomio i nista teze nije osteceno osim motora koji ce se popraviti. Vozio je polako, pa su povrede minimalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...