Savan 8689 Napisano Avgust 24, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vidjam ove patrone Co2 sto koriste bajseri pa se pitam jel to primenljivo i za moto točkove. Nadjoh podatak da mali patron od 16gr naduva drumasku gumu na 8bari a mountainbike gumu na 2,5bara. Sad, guma od motora je dosta veća ali postoji i duplo veći patroni od 33gr. Ili cak i ako je dovoljno 2 patrona da bi naduvao gumu na neki dovoljan pritisak možda 1,5bar kako bi se skroz lagano mogao odvesti do prvog vulkanizera ili kako bi se izvukao iz neke vukojebine, da li je to neko prakticno rešenje? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Avgust 24, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan naravno, imas i kompletan set u luisu za emrdzensi situaciju. https://m.louis.eu/artikel/slime-tyre-repair-kit-large-for-tubeless-tyres/10032590?regionPopupClicked=true&_ga=2.181218087.1888535971.1503566981-1511242100.1502718869 IMPORTANT: Tyre repair sets are only intended for an emergency repair and a short journey at greatly reduced speed in order to reach the nearest motorcycle workshop! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 24, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam putopis naseg kolege iz graca gde je se dvoumio izmedju velike ili male pumpe pa je odabrao manju pumpu zbog prakticnosti tokom pakovanja. Ali sa njom covek moze dobro da se preznoji dok je ovo sa patronima mozda neko lakse resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Avgust 24, 2017 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj set sa Co2 ali ga nikada nisam koristio. Valjda necu, obicno busim gume kad nemam set Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Avgust 24, 2017 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio te patrone. Da bih napumpao prednju gumu na GS-u sa 0,6 do 2,2 trebale su mi dve patrone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Avgust 24, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj set i piše da za normalan pritisak su potrebne 3 patrone gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Avgust 24, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZEMZEM je napisao: Ja imam taj set i piše da za normalan pritisak su potrebne 3 patrone gasa. Dobio sam uz motor tri patrone. Mrđutim ipak mislim da je električna pumpa neophodan rekvizit na bilom kom ozbiljnijem putovanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Avgust 25, 2017 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Probali smo dve mini električne pumpe (jednu iz Louisa i jednu iz Opel Insignie). Na Stromu 650 je spalila osigurač a na GS-u samo nije htela da radi. Probao sam i tu iz Insignie na novom GS-u i krene da radi sekund-dve i onda prestane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 25, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam Airman mini elektricnu pumpu i radi odlicno svoj posao. Nedavno mi se kod Golupca izduvala zadnja guma i Airman je za mozda minut ili dva podigao pritisak (kako sam kasnije proverio) na 2.5 bara. Za svaki slucaj, uvek mi je u prtljagu i set za krpljenje iz Luisa u kome su i CO2 patroni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Avgust 25, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ta električna pumpa da se kupi kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 25, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je Laki ima u radnji, ali to moras sa njim da vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...