vortex4borg 391 Napisano Novembar 16, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, mrle je napisao: položila kod jasminka. I nismo uzeli, uzela mi ZZR-a, ali još je plašljiva pa vozi samo po bloku. Znam da je polozila, vec sam ti cestitao .... uf zzr? ... opasna je ona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 16, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mi još uvek gledamo i čekamo. Glavni kamen spoticanja je dilema motor/skuter. Jer, skuter omogućava haljinice i štikle, dok sa druge strane... Motor je motor. Ali, već smo se definisali na: - Scarabeo/Beverly 500 - SV 650n, Bandit 600, ER5 Tako da će biti nešto od toga preko zime, samo da rešimo šta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 16, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Dejan Nešković je napisao: Mi još uvek gledamo i čekamo. Glavni kamen spoticanja je dilema motor/skuter. Jer, skuter omogućava haljinice i štikle, dok sa druge strane... Motor je motor. Ali, već smo se definisali na: - Scarabeo/Beverly 500 - SV 650n, Bandit 600, ER5 Tako da će biti nešto od toga preko zime, samo da rešimo šta. Mala sugestija, CB500 (bez S) je jako slican ER-5, gledali i mi, ali ima vise konja CB, tako da jedna od prednosti CB500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 16, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, vortex4borg je napisao: Mala sugestija, CB500 (bez S) je jako slican ER-5, gledali i mi, ali ima vise konja CB, tako da jedna od prednosti CB500 Nismo imali priliku da sednemo ni na jedan. Ali, pogledaćemo ako neki naleti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 16, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan ako do prolet ne uzmete nista, .... ocekujemo vas u skoplju da probate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Mi još uvek gledamo i čekamo. Glavni kamen spoticanja je dilema motor/skuter. Jer, skuter omogućava haljinice i štikle, dok sa druge strane... Motor je motor. Ali, već smo se definisali na: - Scarabeo/Beverly 500 - SV 650n, Bandit 600, ER5 Tako da će biti nešto od toga preko zime, samo da rešimo šta.Bandit 600 za pocetnicu previse,takodje SV.ER5 je miran i vrlo solidan motor koji kada zatreba moze da potegne.Vodom hladjeni agregat,kocnice i nisu neke ali za pocetak vise nego odlican.Ima ga moj klinac 2003.god i meni se sve vise svidja. Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 17, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jer, skuter omogućava haljinice i štikle, dok sa druge strane... Motor je motor..Jeb*s motor, haljinica je haljinica Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 20, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Haljinica je definitivno na ceni. @madeforexport Hvala na sugestijama. SV je i dalje opcija jer se Ani mnogo dopada način na koji se V motor ponaša u vožnji. Jel ima nekog drugog koji je V ali je sa manje snage? @vortex4borg I ako uzmemo, svakako ćemo doći u Skoplje, ako poziv bude otvoren. A dok se čeka naked, evo Ane u epizodi: "Jbt kako se ovo čudo vozi?" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 20, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Nešković naravno da je poziv otvoren Jedino da nisam na putu negde ..... sto me nervira sto ne mogu da zakacim slike ili video od cure kako vozi CB500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 20, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 26, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Redno je da ova lepa prica bude zaokruzena.... Na zalost, na kraju se draga priklonila Maxi Skuter klanu i sada nase dvoriste krasi jedan Beverly 500. Sa druge strane, ostali smo verni onome da hocemo okrugli far. :-) A ima i opcija haljinice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...