Sponja 330 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, na prodaju Held Carry Tank torba magnetna Dimenzije torbe su dužina 38cm, širina 30cm, visina 20cm, sa mogućnošću dvostepenog povećavanja zapremine. Zapremina torbe je od 13 do 20 litara. Ja sam je nekoliko godina koristio, ali s obzirom da na sadašnjem motoru imam plastični rezervoar, ona je postala višak. Torba sa prednje strane, do vozača, ima tvrdi džep za naočare, sa svake strane po bočni džep, sa zadnje strane, do kormana, ima takođe džep, a na vrhu uz providnu pregradu za mape, ima udubljenje za mobilni telefon. Torba poseduje i navlaku za kišu iako je materijal 100% polyester (water repellent PVC coating). Torba nema ni vidljivih ni nevidljivih nedostataka. Cena je 50 Evra Kontakt tel. 064/873-11-10 Nenad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Avgust 8, 2017 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, može i blaga korekcija cene!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...