Velkro 0 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: NIŠ Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim Yamahu, gore navedenu, pa bi mi svaki savet dobrodosao, s"obzirom da sam još malo pa apsolutni početnik . . . Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 14, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel obična ili diversion? Meni taj motor izgleda super i ide solidno u odnosu na to koliko je pristupačna cena - da kažem deluje skuplje Jedina mana mi je vazdušno ladjenje te motor baš i nije za svakodnevnu vožnju na posao po gradu leti, ali obzirom da ga vozi i grčka policija, verujem da je ergonomičan i pouzdan... Malo me brine i godište Ne znam koliko imaš iskustva, ali motor od 600 ccm mogu da preporučim početniku koji je izašao davno iz puberteta i generalno ima dosta iskustva u saobraćaju. XJ je relativno pitom motor , upotrebljiv, lep.... U protivnom - 125 ccm pa lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 15, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mana mi je vazdušno ladjenje te motor baš i nije za svakodnevnu vožnju na posao po gradu leti, ali obzirom da ga vozi i grčka policija, Malo me brine i godište Čim ga voze plavci u bilo kojoj državi , ne brinem se uopšte za taj model. Jeste za svakodnevnu vožnju na posao, ne smeta mu grad, a te XJ serije su se JAKO dobro pokazale, bez obzira na vazdušno 'ladjenje (ne vidim problem oko toga) i ostale predrasude... Jedino je godište (čitaj stanje i kilometraža) stvarno važno pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan One su se pokazale odlicno cak sam cuo da je voze i postari i da su za njih i pravljene,navodno zato imaju onako uske masine.Prenego sto sam kupio vfr,gledao sam par.imas jednu u krusevcu,diversion,crvena.na izgled je super.Mislim da je 92 godiste a cene je 1800e meni je davao dmah za 1700e.Znaj da je na netu vec dva meseca.Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano April 15, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz i od mene.ja sam imao pune dve sezone yami XJ 600 '94.god.sta da ti kazem osim da je extra!dva puta sam sa njom putovao iz Italije u Srbiju(1100 km u jednom pravcu),znaci za put je haos(sedi se prave kicme a vetrobran jee visok),trosi kao upaljac(oko 23km sa jednim litrom pri brzini 130km/h),nije skupa za odrzavanje....jedini "problem" po meni je zadnja guma-18 inch a uska(130).ako se predomislis imam ja par motora interesantnih na prodaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...