AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam Amar Hadrovic, imam 17 godina i iz Bijelog Polja sam (Crna Gora). Novi sam na ovome forumu, a učlanio sam se iz razloga za potraznjom supermoto felni za moj Suzuki DRZ 400 E 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 802 Napisano Jul 24, 2017 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Amare. Vjerujem da će ti ovaj forum pomoći oko nabavke felni a možeš ovdje i mnogo drugih korisnih stvari naći, pročitati i saznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na srdačnoj dobrodoslici, nadam se i ja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 24, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...