bobi_krofna 913 Napisano Jul 23, 2017 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan sutra, zorom, krecemo preko trebinja do crne gore a potom je plan da se uz jadran izbije na neki od puteva koji ce nas odvesti do mostara i potom sarajeva... na potezu od cavtata do neuma ima par mogucnosti pa ako je neko skorije tuda prolazio vredelo bi da cujem sugestiju... naravno podrazumeva se da u rutu ulazi jablanica i obavezno jagnje ... takodje, nisam mogao da nadjem gde bi bilo najzgodnije na ovom parcetu hrvatske obale svratiti na kaficu ili lagani dorucak, dubrovnik bih preskocio jer je tesko oko parkinga u starom gradu a mi u punoj opremi, znaci neko manje mesto do neuma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Jul 23, 2017 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Trebinja ćeš vjerovatno direktno za Herceg Novi. U Povratku možeš iz HN u Dubrovnik, pa Trebinje, pa preko Stoca za Mostar (put je interesantan) i dalje Jablanica, Konjic, Sarajevo. Tu preskačeš potez DU-Neum. Ako ćeš iz DU ipak ići u Neum prolazićeš pored Stona u koji (možda) vrijedi svratiti. Iz Neuma za Mostar možeš preko Kleka, Opuzena i Metkovića i tu prelaziš nekoliko puta CRO-BiH granice i tu su ti moguće gužve. Druga opcije ti je iz Neuma nekim kozijim stazama ka Čapljini, da ne izlaziš iz BiH. Od tadva zla odluči koje ćeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 913 Napisano Jul 23, 2017 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan hvala, @Guliver , ja sam dosta tih puteva vec prosao i jedino ovaj potez jadran - mostar mi je nepoznanica... verovatno ce onda biti trebinje - tvrdos - stolac ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...