goshy 134 Napisano Jul 21, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Budzet 100 evra, veličina M, uslov periva postava, novije proizvodnje(3-4 god. stara), šara manje bitna, suština je da želim tišu kacigu za brzine oko 100 km/h. Pošto ne mogu da postavim post u oglasniku, ukoliko ovde smeta, premeštajte. Dakle, polovna, ukoliko neko ima ili zna nekoga ko ima. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 21, 2017 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su 99% NOVIH unutar te cene. Ako resis da svratis, nazovi prvo. Radim nedeljom i radnim danima. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 21, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Barel Yamahi za oko 100e MT kacige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Jul 21, 2017 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan http://yamaha-barel.com/kacige/mt-helmets/mt-mugello-jerome-way.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 22, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na odgovorima. Elem, kaciga sa linka iznad je prilicno skromna,a posebno bucna. Mislim da je cela gama MT prilicno bucna. Ipak, svaka cast na 5 zvezdica za bezbednost. Kod Lakija ynam da ima solidan iybor, tu sam kupio Airoh novu, ali sada trayim nesto jos bolje. Uglavnom, trayim polovnu jaceg brenda i kvaliteta, za budyet od 100 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosmoplovac 10 Napisano Jul 30, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam MT Revenge model, kosta ispod 100 evra u Jamahi Barel. Nikakvih problema sa bukom nisam imao ni na vecim brzinama od 100 na sat. Preporuka, mada mi se cini da si vec doneo svoju odluku. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Jul 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodacu ti ja moju HJC za 20 evara, doduse ima 5 godina, ali ok kaciga, nista posebno, radi posao za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 30, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Buka nije problem ako se voze kratke relacije tipa do 2-3 sata dnevno, ali ako ides na duze voznje zna glava i te kako da bruji uvece, ja sam mislio da mi je moj Caberg odlican dok nisam peglao 860 km autoputa u danu. Tada sam video da je ustvari sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Jul 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A vrlo je bitno potrefiti velicinu, jer u slucaju da je kaciga malko velika, to umnogome povecava buku, ili kada kao u mom slucaju, posle 5 godina nosenja sundjeri malo popuste pa bude slican efekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 30, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da i to ima dosta uticaja, ova moja je odradila dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 31, 2017 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Da li je noko sa foruma imao iskustva sa > https://www.amazon.com/WINDJAMMER-REDUCES-Helmets-original-copied/dp/B003FHLNVK/ref=pd_sbs_263_1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B003FHLNVK&pd_rd_r=GFP2J8Q1ZHEY998NQTJT&pd_rd_w=BfOTL&pd_rd_wg=wNAYM&psc=1&refRID=GFP2J8Q1ZHEY998NQTJT Deluje zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Avgust 6, 2017 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Bez iskustva sam, pa zanima me nova kaciga za maxi skuter? http://mthelmets.com/en/model/cosmo-solid/?color=5#single-model-imageshttp://mthelmets.com/en/model/city-eleven-solid/?color=3#single-model-images ovo sam dobio na poklon -> http://mthelmets.com/en/model/le-mans-trio/#single-family-models dali da je zamenim za -> http://mthelmets.com/en/model/solid-2/?color=4#single-model-images Mislim da mi je najbitnije zastita van grada i udobnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Avgust 6, 2017 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedna od tih,nemoj da se igraš svojom bezbednošću...velki procenat povreda prilikom pada ide na bradu i nos. Prema tome jednu laganu i lepu full-face kacigu i miran si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Avgust 6, 2017 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači 44.5 % otpada na bradu i nosinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka bude 40%. U prevodu od 5 puta kad padnes čak 2 puta nećeš imati zaštitu sa jet kacigom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Avgust 8, 2017 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam Imate li predlog za MT laganu full face kacigu? Na zhalost ovde niko ne preporucuje zbog vrucine i spore voznje u gradu - (kao - sta trazi ovaj full face?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 8, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uvek full face. Od MT revenge ili Thunder. Revenge je bas sportska kaciga predvidjena za Rmotor. Aerodinamicna ,lagana i bez naocara za sunce. Ima 5* na sharp testu. Thunder ima naocare za sunce,manje agresivna ,malo teza . Vise za svaki dan. Nisam vozio ni sa jednom da bih ti rekao utiske. Sto se grafike tice,po mom misljenju MT ima jedan od najlepsih grafika na trzistu https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/107080-da-li-neko-ima-iskustva-sa-mt-kacigama/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Avgust 8, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, godovic je napisao: Hvala vam Imate li predlog za MT laganu full face kacigu? Na zhalost ovde niko ne preporucuje zbog vrucine i spore voznje u gradu - (kao - sta trazi ovaj full face?) Zajebi šta drugi misle, tvoj život je u pitanju a ne njihov. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Novembar 20, 2017 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ako skoci budzet preko zime i ako odgovara imam ja shoei neotec za 150e velicina L ali moras da probas manje je kalup nesto izmedju 'm' i 'l' kod AGV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 20, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam nosio full face kacige, cak i kad sa pocinjao da vozim, na Tomosu APN6, ni najmanje me nije zanimalo, niti me sad zanima sta ce neko da kaze o meni sto nosim ovo ili ono, meni se tako svidja, a pre svega sigurnije je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Novembar 20, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje, bolje uzeti i polovnu kacigu staru 2-3 godine al koja je na SHARP testu imala bar 3 zvezdice nego kao moj drugar koji je kupio Probiker FlipUp od 70 evra novu i kad ga je auto letos udario i bacio u kanal, kaciga se podelila na dva dela, vilica je odletela svojim putem, on povredio oko i ostetio vid, teme glave mu isekla kaciga i imao potres mozga, pri tome je upao u kanal, kaciga nije imala dodir sa asfaltom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Novembar 21, 2017 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Shoei xr1000 upada u budžet.Polovna,naravno. Suvisno je pricati o modelu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 11/21/2017 at 7:48 AM, stari roker said: Shoei xr1000 upada u budžet.Polovna,naravno. Suvisno je pricati o modelu... Interesuje me, kakve su Shoei kacige sto se velicine tice? Npr, Shoei velicine "L" (59-60cm) - da li naginje vise ka "M" ili ka "XL" velicini? I, da, kakva je XR1000 sto se buke tice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...