Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc-Kaciga

Recommended Posts

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

E ljudi,koju bi mi fullface kacigu{da nije flip up} do 200 e preporuchili? Kvalitet naravno na prvom mestu al nek bude i neka moderna,lepe share i to,mlad sam ipak  :) ja kontam neshto iz AGV K Serije,shta mislite o tome??? Pozz braco bajkeri..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 651 postova

E ljudi,koju bi mi fullface kacigu{da nije flip up} do 200 e preporuchili? Kvalitet naravno na prvom mestu al nek bude i neka moderna,lepe share i to,mlad sam ipak  :) ja kontam neshto iz AGV K Serije,shta mislite o tome??? Pozz braco bajkeri..

Za 200 E kupis lepo Soumy Defender. Trokompozitna skoljka, antifog, antiskrec, anti alergijska unutrasnjost, trkacka kopca. Agv k-serija nema nista od ovih navedenih stvari i ne mogu uopste da se porede.Pritom imaju jako lepe share. Ja sam razmisljao o njoj, ali sam se iapk odlucio za model Vandal. Idi na  www.suomy.com pa nadji model defender i pogledaj  ;)

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Za te pare imaš i Nolan N-84, ali ne znam kakvih sve šara ima(moja je mat), a kvalitet je neosporan i uz nju se dobija i poluvizir-naočare, antifog i antiskreč vizir i ne znam ni ja šta još

Suomy mi se jakoo svidja... a i stvarno nisam znao da je toliko bolji od AGV a.... Srki care jel Vandal jeftiniji od Defendera i koja je razlika? I jel mi mozesh reci npr. za Defender jel ista cena za Grey i Fantasyland? Tojest jel skuplja kad je druga shara??? i jel zna neko mozda koliko je crni ili neki iridium visir? pozz

• U prolazu, 92 postova

Suomy mi se jakoo svidja... a i stvarno nisam znao da je toliko bolji od AGV a.... Srki care jel Vandal jeftiniji od Defendera i koja je razlika? I jel mi mozesh reci npr. za Defender jel ista cena za Grey i Fantasyland? Tojest jel skuplja kad je druga shara??? i jel zna neko mozda koliko je crni ili neki iridium visir? pozz

Vandal je skuplja od Defender-a, kosta 300 eur... To je vrhunska kaciga...

Hvala Shomy,ipak Defender  :) a jel zna neko mozhda jel ista cena za sve share?? i vizir crni ili iridium kolko je? pozz

• Zainteresovan, 651 postova

Defender kosta 16800 bez obzira na boju. A Vandal kosta 24000 u bojama, dok je jednobojna 18100. Po meni je pametnije resenje dodati jos 1300 kinti i kupis kacigu koja je klasa iznad. Koliko je Vandal dobar govori ti i cinjenica da ga koriste u SBK trkama Max Biaggi, Troy Bayliss... Razmisli malo bolje da li je za 16800 pametno kupiti Defender u boji, ili za 18100 jednobojnu Vandal, koja ipak dosta bolja od Defendera.Ja ti savetujem Vandal, a ti sam odluci  ;)

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Triumph Street Triple

Ja ti preporucujem da probas sta ti bolje lezi jer vandal i defender nemaju iste kalupe.Obe kacige su istog sastava(trokompozitne) i  imaju race kopcu.Na defenderu ti se nevadi cela unutrasnjost nego samo obrazi,i za razliku od vandala nemas luftove na celu.Posto imam obe kacige(defendera nosi devojka),stekao sam utisak da je vandal nesto bucniji,ipak je vise race.Idi prvo vidi sta imaju u tvojoj velicini da se ne nadas za dzabe,posto im sledeca isporuka stize tek krajem juna.E da,ista ti je cena za sve sare,a tamni viziri su ti oko 3000 din za defender,a oko 4000 din za vandal

@Srki hvala,poslushacu te verovatno....

@Stefan hvala i tebi druzhe.

@cikuntopola naravno.... za noc,providni.... imao sam iskustva sa zatamnjenim vizirom i nocnom voznjom,nikako ne valja....

Dobio sam od drugara neku matoru Shoei na koriscenje za prvu pomoc,dok ne skupim pare.... jel zna neko jel mogu nekako sundjeri da se zamene ili slichno? poshto su ovi bash istrosheni pa mi je dosta veca  >:( pozz

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Znaš kako...Jeste krajnje neobičan dizajn za kacigu, ali po mom ukusu, ova kaciga je deo opreme, umetničko delo, muzejski eksponat, deo kullturne baštine itd.  :D Šalu na stranu, nisam nikada do sada razmišljao o ovakvoj kacigi (vidjao sam ih ali nisam obracao pažnju na njih) i sad kad sam ih malo bolje pogledao...Zaljubio sam se, rešio sam, mora biti moja.Al cu da bidnem fenser. ;D

A jel cena 200e i za ovu šaru? Jbt, greota mi da ovakvu lepotu kupim za 200, vredi bar duplo vise. :D

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Znam da je fantasy land, al ova moja kanta nema šanse da će da stane u M.  ;D

Nije ni bitno, nije mi frka, taman ću da sačekam sledeću isporuku.

Ajd da ne otvaram novu temu.... poshto ne verujem da ce skoro biti pare za suomy,rekoh da sam dobio matoru shoei od druga.... jel pametno to nositi,ima sigurno godina ko ja... sundjer se vec truni unutra a i malo mi je velika... dal da pozajmljujem stalno nechiju kad se vozim ili da nosim ovu? po meni bolje bilo kakva nego nishta na glavi.... shta mislite???

http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg

http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Ja ti ne bih preporucio da ovo nosis, ako je unutrasnjost pocela da se raspada, zamisli u kakvom je stanju skoljka onda...

Ako nisi u mogucnosti da pazaris suomy, imas solidnih kaciga i za oko 100e..

a znam.. nego hocu da pazarim neshto kvalitetno i da budem miran.... a ne znam sad za ovu shoei.... uzecu usisacu to shto otpada unutra i zalepicu dodatno sundjera ispod postave.... valjda ce posluzhiti....

ako uskoro ne bude novaca za Suomy moracu GP1 ili taj Caberg.... a ipak cu zakrpiti ovu Shoei,makar da je nosi ovaj iza.... pozdrav!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja